Različni profili – Lumentum d.o.o.

Od novih sodelavcev pričakujemo samostojnost in odločnost. Željo po hitrem napredovanju in zmožnosti razmišljanja izven okvirjev. Željo po tem, da je njihovo delo vidno in pripomore k spreminjanju življenj drugih. V svoji sredini bomo vedno našli mesto za nekoga, ki je usmerjen v ljudi, ga zanima delo v high-tech okolju, je odprte glave in ga ni strah novih izzivov.

Opis podjetja
Lumentum je vodilni proizvajalec inovativnih optičnih in fotonskih izdelkov, ki strankam po vsem svetu zagotavlja rešitve za optični prenos in komercialne laserje. Optične komponente in podsistemi podjetja Lumentum so prisotni v skoraj vseh telekomunikacijskih in podjetniških omrežjih ter omrežjih podatkovnega centra. Komercialni laserji podjetja Lumentum omogočajo napredne proizvodne tehnike in raznolike načine uporabe, vključno z naprednimi rešitvami za zaznavanje v tridimenzionalnem prostoru. Sedež podjetja je v Milpitasu v Kaliforniji, enote za raziskave in razvoj, proizvodnjo ter prodajo pa so vzpostavljene po vsem svetu.

Glavne dejavnosti podjetja
Podjetje Lumentum se v glavnem ukvarja z optično komunikacijo, komercialnimi laserji ter diodnimi laserji. Deluje v high-tech okolju in s svojimi izzumi dviguje kakovost življenj. V Sloveniji je ekipa usmerjena na vlečenje optičnih vlaken ter razvijanje komercialnih laserjev.

Organizacijska struktura in klima
Ko stopiš v podjetje na kateri koli lokaciji lahko zelo hitro vidiš, da v ekipi prevladuje kultura razmišljanja in akcije. V našem okolju spodbujamo raznolikost, razmišljanje “out of the box”, samostojnost, rast. Kljub razlikam v starosti, znanju, etnični pripadnosti, smo združeni v sledenju istemu cilju in istim vrednotam.

Naša vizija in cilji
V Lumentumu smo usmerjeni k 5 vrednotam in ciljem:

Innovate
Engage
Deliver
Excel
Win
Verjamemo, da se ustvarjalnost zgodi takrat, ko so slišane različne ideje in različne zamisli. Stremimo k temu, da bi vzpostavili bogato, odprto in inovativno okolje, kjer se vsak lahko realizira.

V Lumentumu se ne boste izgubili v monotonem delovnem okolju, ampak se boste znaši obkroženi z ljudmi, ki vas bodo spodbujali k ustvarjalnem razmišljanju, vas bodo navdali z močjo in kjer boste imeli možnost da vaša dejavnost prinese pozitiven doprinos h kvaliteti življenj vseh nas.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
V našo sredino vabimo različne profile, ki si jih lahko pogledate na spletni strani MojeDelo.com ali na spletni strani Lumentuma.

V SODELOVANJU Z

Dogodki

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Različni profili – Petrol d.d.

Nudimo stabilno zaposlitev, možnosti stimulativnega nagrajevanja, dinamično delovno okolje, v katerem ekipe delujejo povezano, ter številne aktivnosti na področju izobraževanja, osebnega in strokovnega razvoja. Opis

Read More »

Različni profili – Policija

Pričakujemo odprtega, komunikativnega in odločnega človeka z občutkom za pravičnost, ki ima tudi ustrezne motorične sposobnosti, da zmore tudi večje psihične in fizične obremenitve; pričakujemo,

Read More »

Različni profili – MERKUR trgovina, d.o.o.

Vsa prosta delovna mesta najdete na naši spletni strani: https://www.merkur.si/navigacija/merkur-podjetje/zaposlovanje Če med razpisanimi delovnimi mesti ni pravega zate, izkoristi priložnost proste prijave. Zanimajo nas tvoja

Read More »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.