Različni profili – Iskraemeco d.d.

Od novih sodelavcev pričakujemo strokovnost, zavzetost, sodelovanje in proaktivnost. Ključnega pomeni je, da z nami delijo naše vrednote: ljudje, zavzetost in odgovornost, skrb za kupce, kakovost in trajnostni razvoj.

Opis podjetja
Iskraemeco že več kot sedem desetletij ponuja kakovostne izdelke in storitve, ki energetskim podjetjem po vsem svetu omogočajo učinkovito rabo energije. Stabilen portfelj pametnih števcev in omrežij nam omogoča predvidevanje prihodnjih potreb na področju učinkovitega upravljanja energije. Digitalizirane rešitve, ki temeljijo na načelih interneta stvari (IoT), podatkovnih jezer in pametnih mest, elektrodistribucijam zagotavljajo potrebne podatke za upravljanje rabe energije, napovedi povpraševanja in optimizacijo stroškov.

Glavne dejavnosti podjetja
Naše poslovne odločitve temeljijo na brezhibnem portfelju rešitev in strasten odnos do trajnostnega razvoja. Naše celovite rešitve in storitve na ključ izpolnjujejo skoraj vse zahteve trga, saj energetskim podjetjem nudijo orodja, s katerimi ta ustvarjajo prihodnost proizvodnje in upravljanja energije v digitaliziranem svetu. Iskraemeco skrbi za celovite energetske rešitve na vseh področjih, od strokovnega znanja o internetu stvari (IoT) do digitalizacije pretokov podatkov. Pametne rešitve, pametnejše storitve, izjemno poslovanje – Iskraemeco.

Organizacijska struktura in klima
Zavedamo se, da je proučevanje organizacijske klime pomembno zaradi zaznavanja vseh glavnih vidikov delovnega okolja, ki vplivajo na zadovoljstvo zaposlenih in s tem posledično tudi na uspešnost vsake organizacije oz. podjetja. V ta namen vsako leto spremljamo kazalnike zadovoljstva zaposlenih in se trudimo izvajati kar največ aktivnosti, da organizacijsko klimo vzdržujemo na najvišji ravni.

Naša vizija in cilji
NAŠA VIZIJA JE VNESTI ZNANJE V ENERGIJO

Z uporabo pametnih rešitev na področju upravljanja z energijo, pomagamo energetskim podjetjem po vsem svetu izboljšati učinkovitost, znižati operativne stroške in jim zagotoviti višjo raven storitev.
Z osredotočenostjo na kakovost, zanesljivost in inovativnost predano podpiramo svoje kupce na uspešni poti digitalne transformacije.
Naša zaveza je ustvarjati trajnostno ponudbo za boljše življenje.

Trenutno imamo odprta naslednja delovna mesta: https://www.iskraemeco.com/sl/kariera/

DELAVEC V PROIZVODNJI (M/Ž)
VODILNI RAZVOJNI INŽENIR ZA ELEKTRONIKO (M/Ž)
PROJEKTNI VODJA ZA PRIPRAVO PONUDB IN IZVEDBENE REŠITVE ZA SLOVENIJO, HRVAŠKO, BIH IN SRBIJO (M/Ž)
PROGRAMER ZA PODROČJE SW (M/Ž)
VODJA ODDELKA OPERATIVNA NABAVA (M/Ž)
ČISTILEC/ČISTILKA (M/Ž)
MANIPULANT MATERIALA (M/Ž)
OPERATER V PROIZVODNJI (M/Ž)
TEHNIČNO PRODAJNI INŽENIR (M/Ž)
SAMOSTOJNI INŽENIR ZA SISTEME (M/Ž)
SPECIALIST ANALITIK V KONTROLINGU (M/Ž)
SPECIALIST ANALITIK V PROIZVODNEM KONTROLINGU (M/Ž)
PROGRAMER VGRAJENIH SISTEMOV (M/Ž)
TESTNI INŽENIR VGRAJENIH SISTEMOV (M/Ž)
VODJA PRODAJNEGA PODROČJA(M/Ž) (PRODAJA IN RAZVOJ TRGOV ZA PODROČJE DACH ALI BENELUX)
VODJA ODDELKA LOGISTIKA (M/Ž)
VODJA PRODAJNEGA PODROČJA (M/Ž) (PRODAJA IN RAZVOJ TRGOV ZA NEMČIJO)
SAMOSTOJNI STROKOVNJAK V INTERNI PRODAJI (M/Ž)
SAMOSTOJNI STROKOVNJAK V OPERATIVNI NABAVI (M/Ž)
PROJEKTNI VODJA ZA RAZVOJNE PROJEKTE (M/Ž)
HIŠNIK (M/Ž)
PRAVNIK – CONTRACT MANAGER (M/Ž)

V SODELOVANJU Z

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Različni profili – Petrol d.d.

Nudimo stabilno zaposlitev, možnosti stimulativnega nagrajevanja, dinamično delovno okolje, v katerem ekipe delujejo povezano, ter številne aktivnosti na področju izobraževanja, osebnega in strokovnega razvoja. Opis

Read More »

Različni profili – Policija

Pričakujemo odprtega, komunikativnega in odločnega človeka z občutkom za pravičnost, ki ima tudi ustrezne motorične sposobnosti, da zmore tudi večje psihične in fizične obremenitve; pričakujemo,

Read More »

Različni profili – MERKUR trgovina, d.o.o.

Vsa prosta delovna mesta najdete na naši spletni strani: https://www.merkur.si/navigacija/merkur-podjetje/zaposlovanje Če med razpisanimi delovnimi mesti ni pravega zate, izkoristi priložnost proste prijave. Zanimajo nas tvoja

Read More »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.