Različni profili – Iskra, d.o.o.

Kaj pričakujemo od svojih zaposlenih: Pozitivno naravnanost, ciljno usmerjenost, hitro odzivanje in prilagajanje spremembam, timski duh, komunikativnost, »will do« mentaliteto, vztrajnost, inovativnost in iskrice v očeh.

Opis podjetja
Iskra je globalno priznan ponudnik inteligentnih industrijskih rešitev in vrhunskih elektrotehničnih izdelkov. Smo visoko donosna družba z dolgoletno inovativno tradicijo, širokim inženiringom in izkušnjami z najzahtevnejšimi industrijskimi projekti. Vedno smo pripravljeni ponuditi najboljše celovite sistemske rešitve za optimizacijo poslovanja. Vsako leto se poslovno širimo in tako še dodatno širimo naš portfelj produktov in storitev tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Glavne dejavnosti podjetja
Iskra je globalno priznan ponudnik inteligentnih industrijskih rešitev in vrhunskih elektro-tehničnih izdelkov. Navdihuje nas tradicija, bogati in motivira pa profesionalno znanje. Z Iskro boste izboljšali obstoječe aplikacije in predstavili nove tehnologije na poslovnih področjih:energetike, elektrotehničnih komponent, učinkovitih vgradenj, avtomatizacije prometa, telekomunikacij, upravljanja objektov.

Naša vizija in cilji
V Iskri kreiramo trajnostne rešitve za inteligentno avtomatizacijo javne infrastrukture, energetsko učinkovitost in upravljanje domov in industrije ter proizvajamo napredne izdelke na področju električnih instalacij elektronskih naprav.

Skozi več kot 76-letno zgodovino smo z dobavo vrhunskih kvalitetnih komponent, naprav, inovativnih rešitev in učinkovito sistemsko integracijo na več kot 80 svetovnih trgih izgradili ime Iskra kot spoštovanja vrednega partnerja. Vse to smo vsi zaposleni dosegli z vztrajnostjo in odgovornostjo ter prilagodljivim in transparentnim sodelovanjem z našimi kupci. Visoka pripadnost ter osebna in profesionalna rast vsakega zaposlenega nam omogoča višjo dodano vrednost in dolgoročno stabilnost podjetja. Intenzivno delujemo na vključevanju mlajših generacij na trg dela skozi štipendiranja, delovne prakse in delovanja mladih strokovnjakov v inovativnem prijektu Shadow board (»junior upravni odbor«), s trajnostnim razvojem celotnega podjetja pa prispevamo h kakovosti življenja svojih zaposlenih in celotne družbe. V Iskri verjamemo, da varno in kakovostno bodočnost posameznika lahko dosežemo le s trajnostnim razvojem družbe. Zavezujemo se, da bomo kot zaupanja vreden razvojni partner na javni infrastrukturi, področju energetskih virov ter v globalni elektro industriji k temu odločno prispevali na način, da bomo vsi skupaj ustvarjali najboljše produkte in rešitve z iskrico v očeh!

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Samostojni sistemski inženir (elektro smer)
Sistemski tehnik (elektro smer)
Serviser – monter
Orodjar (ročni)
Vodja razvoja zaposlenih
Prodajni inženir (tehnična prodaja)
Area sales manager
Business development manager
Urejevalec
Vzdrževalec strojev
Proizvodni delavec
Vodja logistike
Elektrotehnik
Poslovni sekretar
Mehatronik
Proizvodni delavec – specialist
Samostojni razvojnik – konstrukter
Razvojni inženir
Jr. / Sr. prodajnik
Strokovni sodelavec za meritve
Vodja merilnega laboratorija
Inženir v merilnem laboratoriju
Planer
Samostojni tehnolog
Vodja linije
Računovodski referent
Varilec
Delovna mesta so predvsem v Kranju in Ljubljani, določena pa tudi na drugih lokacijah po Sloveniji.

V SODELOVANJU Z

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.