Različni profili – HOFER trgovina d.o.o.

Podjetje HOFER sestavljamo sodelavke in sodelavci, ki nas povezujejo tri ključne vrednote – odgovornost, zanesljivost in enostavnost. Te so vodilo za vse, kar počnemo, pa naj gre za odnos do kupcev, sodelavcev ali za vodenje podjetja.

Opis podjetja
V Sloveniji se že vse od leta 2005 z odprtjem prvih trgovin HOFER osredotočamo na bistvo. Prav zaradi naše izbrane ponudbe izdelkov najboljše kakovosti po najboljši ceni smo si prislužili zaupanje slovenskih kupcev in postali eden najbolj priljubljenih trgovcev z živili v Sloveniji.

Glavne dejavnosti podjetja
Podjetje HOFER je del mednarodne skupine ALDI SÜD in eno večjih trgovskih podjetij v Sloveniji. Prisotni smo v skoraj vseh večjih slovenskih krajih z 90 trgovinami HOFER, našo zgodbo pa soustvarja že več kot 2000 sodelavk in sodelavcev.

Naša vizija in cilji
Zavedamo se odgovornosti, ki jo nosimo kot eden vodilnih trgovcev v Sloveniji, tako do naših kupcev, dobaviteljev, sodelavk in sodelavcev kot tudi do okolja in družbe.

Vemo, da so ključ do uspeha ljudje. Na eni strani so to naše sodelavke in sodelavci, ki soustvarjajo HOFERjevo zgodbo o uspehu, in dobavitelji, s katerimi vzdržujemo več kot fer dolgoročne odnose. Na drugi strani pa so to kupci, ki nam zato zaupajo in ostajajo zvesti.

Prihodnost podjetja bomo še naprej gradili na trajnostnem pristopu do celotne poslovne verige in ostali »več kot fer«.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Vsa prosta delovna mesta najdete na naši karierni spletni strani kariera.hofer.si.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev
Podjetje HOFER sestavljamo sodelavke in sodelavci, ki nas povezujejo tri ključne vrednote – odgovornost, zanesljivost in enostavnost. Te so vodilo za vse, kar počnemo, pa naj gre za odnos do kupcev, sodelavcev ali za vodenje podjetja.

V SODELOVANJU Z

Dogodki

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Različni profili – Iskraemeco d.d.

Od novih sodelavcev pričakujemo strokovnost, zavzetost, sodelovanje in proaktivnost. Ključnega pomeni je, da z nami delijo naše vrednote: ljudje, zavzetost in odgovornost, skrb za kupce,

Read More »

Različni profili – Petrol d.d.

Nudimo stabilno zaposlitev, možnosti stimulativnega nagrajevanja, dinamično delovno okolje, v katerem ekipe delujejo povezano, ter številne aktivnosti na področju izobraževanja, osebnega in strokovnega razvoja. Opis

Read More »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.