Različni profili – Hisense Gorenje Europe, d.o.o.

Pri kadrovanju novih sodelavcev so nam ključne strokovne kompetence in izkušnje v proizvodnih podjetjih.

Ponosni smo, da omogočamo pridobivanje delovnih izkušenj mladim in študentom, ki prvič vstopajo na trg dela. Želja in radovednost po pridobivanju novega, dodatnega znanja in pripravljenost na vseživljenjsko učenje so tisto, kar nas prepriča in navduši.

Opis podjetja
Hisense Europe je eden od vodilnih proizvajalcev zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov v Evropi. Poslovne enote imamo v 27 evropskih državah, ob tem pa še tri proizvodne in štiri R&D centre, kjer dela več kot 10.000 zaposlenih. Skupina Hisense Europe pod eno streho združuje več blagovnih znamk, med njimi so štiri globalne: Hisense, Gorenje, Asko in Toshiba, in več lokalnih blagovnih znamk, vsaka od njih pa nagovarja določen segment potrošnikov in ponuja inovativne rešitve za prijetno bivanje v sodobnem domu.

V prihodnje se želimo še bolj utrditi kot eden izmed vodilnih globalnih ponudnikov gospodinjskih aparatov in zabavne elektronike.

Naša vizija in cilji
Naša vizija je postati podjetje s stoletno tradicijo, ki razvija pametne rešitve, s katerimi lahko uporabniku pomagamo izboljšati kakovost življenja in poskrbimo za njegovo dobro počutje.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Razvoj in tehnologija (gospodinjski aparati)
Nabava (operativna in strateška)
Finance
IT sektor
Proizvodnja
Skladišče (skladiščnik, blagovni manipulant)
Vzdrževanje (elektro in strojno)
Gostinstvo (natakar, kuhar)
Računovodstvo

V SODELOVANJU Z

Dogodki

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.