Različni profili – Hilti Slovenija d.o.o.

Hilti oskrbuje svetovno gradbeno industrijo s tehnološko izpopolnjenimi izdelki, sistemi, programsko opremo in storitvami, ki gradbenim strokovnjakom zagotavljajo inovativne rešitve in visoko dodano vrednost.

Opis podjetja
Hilti oskrbuje svetovno gradbeno industrijo s tehnološko izpopolnjenimi izdelki, sistemi, programsko opremo in storitvami, ki gradbenim strokovnjakom zagotavljajo inovativne rešitve in visoko dodano vrednost. Hilti tehnologija je del mnogih izjemnih inženirskih podvigov po celem svetu, od Japonskega hitrega vlaka do tunelov podzemnih železnic, ki se razpredajo globoko pod največjimi mesti sveta do mnogih mega-elektrarn in naftnih ploščadi. Hilti ima v več kot 120 državah preko 32.000 zaposlenih, kateri s strastjo ustvarjajo navdušene stranke in gradijo boljšo prihodnost. Kultura podjetja Hilti temelji na integriteti, timskemu delu, predanosti in pogumu. V zadnjih letih Hilti ni prisoten samo v segmentu gradbeništva, strojnih in elektro inštalacij temveč aktivno deluje tudi na področjih energetike in industrije. V Sloveniji korporacijo zastopa njeno Hilti Slovenija d.o.o., ki letos praznuje 30 let delovanja ima 61 zaposlenih.

Hilti se je v zadnjih šestih letih vsakič uvrstil med najboljše delodajalce na svetu, hkrati je v letu 2022 prejel priznanje za 4. najboljšega delodajalca v Evropi s strani organizacije Great Place to Work.

Glavne dejavnosti podjetja
Gradbeništvo,
trgovska dejavnost,
industrija,
projektiranje,
storitev najema strojev.

Organizacijska struktura in klima
Hilti ima 61 zaposlenih, od tega dve tretjini zaposlenih dela v prodaji. Hilti ima pet prodajnih kanalov preko katerih nudi svetovanje in podporo svojim strankam. Eden od prodajnih kanalov so naši zaposleni na terenu po celotni Sloveniji. Ti obiskujejo naše stranke in jim svetujejo na vsakodnevni ravni. Prodajni kanal so tudi naše trgovine, kamor lahko stranke osebno pridejo pogledati naše artikle, opravijo nakup ali pa le prevzem predhodno naročenih artiklov. V demo komorah lahko le te tudi preizkusijo. Imamo štiri trgovine in sicer: v Trzinu, v Ljubljani, v Celju in v Mariboru. Naše izdelke in storitve ponujamo tudi preko Hiltijeve spletne trgovine, stranke pa lahko stopijo z nami v stiku tudi preko oddelka za podporo strankam. Za potrebe manjših kupcev pa skrbijo naši sodelavci s telefonsko prodajo. Poleg prodaje ima Hilti še lastno ekipo inženirjev, ki tehnično svetujejo celotni prodajni ekipi, hkrati pa redno sodelujejo s projektanti in arhitekturnimi biroji pri projektiranju. Poleg ekipe inženirjev imamo tudi specializirane svetovalce za Hilti storitve kamor spada najem naših strojev in sledenje sredstvom. Za povezanost vseh oddelkov pa skrbi ekipa marketinga, oddelek logistike, financ in kadrovski oddelek.

Naše vrednote – integriteta, pogum, skupinsko delo in predanost – so tiste, ki opredeljujejo kako naše ekipe delajo skupaj in tudi to, kako delajo z našimi partnerji izven podjetja.
Del naše kulture je skrb za družbeno odgovornost. Hilti deluje etično in dolgoročno. Odgovorni smo do svojih sodelavcev, strank, partnerjev in dobaviteljev kot tudi v odnosu do okolja in družbe. Verjamemo, da gre odgovornost z roko v roki z dolgoročnimi poslovnimi uspehi.

Vsako leto lokalno in globalno izvajamo merjenje zadovoljstva zaposlenih z delom in res smo ponosni na visoko udeležbo naših zaposlenih pri podajanju svojega mnenja. Verjamemo, da samo s povratno informacijo zaposlenih lahko nenehno izboljšujemo naše delovno okolje.

Naša vizija in cilji
Gradnja boljše prihodnosti je v središču vsega kar počnemo.
Gradimo podjetje, v katerem je vsak član ekipe cenjen, se osebnostno razvija in ima stabilno delovno okolje.
S svojimi strankami, partnerji in dobavitelji želimo vzpostaviti odprt, zaupljiv in zaupanja vreden odnos. Naš cilj je krepiti dolgoročno zadovoljstvo naših strank z inovativnimi proizvodi in storitvami iz področja digitalne podpore poslovanja in projektiranja ter tako povečevati svoj tržni delež.

Zaposlovanje

Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Zaposlujemo različne profile v oddelku inženiringa, prodaje (teren, trgovina, telefonska), oddelek za podporo kupcem, financ. Trenutno so prosta delovna mesta:

Prodajni svetovalec v trgovinah po Vzhodni Sloveniji s potencialnim prehodom na teren
Specialist za prodajo finančnih storitev ter programske opreme
Telefonski prodajni svetovalec s potencialnim prehodom na teren

V SODELOVANJU Z

Dogodki

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Različni profili – Iskraemeco d.d.

Od novih sodelavcev pričakujemo strokovnost, zavzetost, sodelovanje in proaktivnost. Ključnega pomeni je, da z nami delijo naše vrednote: ljudje, zavzetost in odgovornost, skrb za kupce,

Read More »

Različni profili – Petrol d.d.

Nudimo stabilno zaposlitev, možnosti stimulativnega nagrajevanja, dinamično delovno okolje, v katerem ekipe delujejo povezano, ter številne aktivnosti na področju izobraževanja, osebnega in strokovnega razvoja. Opis

Read More »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.