Različni profili – Endava d.o.o.

Predpogoj, da v Endavi udejanjamo naše vrednote, so ljudje, ki so združljivi z našo kulturo. Verjamemo, da ljudje lažje razvijejo tehnične sposobnosti kot spremenijo osebnostne lastnosti. Zato najprej iščemo osebnostne lastnosti, čeprav se zavedamo, kako pomembno je tehnično znanje.

Opis podjetja
Endava že več kot 21 let spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. IT skupnost več kot 11.000 inženirjev in ostalih tehnoloških entuziastov v 25-ih državah sveta pomaga nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz področja financ, telekomunikacij, medijev, tehnologije, potrošniških produktov, maloprodaje, mobilnosti in zdravstva postati bolj privlačna, odzivna in učinkovita.

Poleg vlaganja v dolgoročne odnose s strankami se Endava zaveda, kako pomembno je svojim zaposlenim omogočiti nagrajujočo kariero, ki prinaša izzive. Svojo ekipo so znatno povečali tudi v Adriatik regiji in razširila poslovanje z 2 na 16 lokacij v Srbiji, Sloveniji, Bosni in Hercegovini, na Hrvaškem ter v Severni Makedoniji.

Glavne dejavnosti podjetja
Endavini strokovnjaki v regiji razvijajo naslednjo generacijo digitalnih podpisov, programsko opremo za nove videokonferenčne naprave, aplikacije za učenje jezikov, rešitve za pretočno predvajanje glasbe, bančništvo, razvijajo razne plačilne storitve in še bi lahko naštevali. Na globalni ravni pa Endavine agilne, multidisciplinarne ekipe, z uporabo tehnologij naslednje generacije, zagotavljajo kombinacijo produktnih in tehnoloških strategij, inteligentnih izkušenj in inženiring svetovnega razreda.

Organizacijska struktura in klima
Naš osnovni namen je pozitivno vplivati na ljudi okoli nas, s katerimi delamo vsak dan, na naše stranke in na ljudi, ki bodo na koncu uporabljali sisteme, ki jih ustvarjamo in razvijamo.

Pet vrednot, v katere trdno verjamemo, določajo način našega ravnanja:

PAMETNI: Ponosmi smo na pametne in tehnološko napredne rešitve, ki jih oblikujem za naše stranke v različnih panogah.
ZAUPANJA VREDNI: Med seboj gradimo zaupanje in zato nas ni nikoli strah biti popolnoma odkriti.
ODPRTI: Smo vedno transparentni do strank. To je ena naših največjih konkurenčnih prednosti na trgu, saj uporabljamo resnično odprt pristop, ki ohranja močne, dolgoročne odnose.
POZORNI: Razmišljamo o tem, kako lahko imamo pozitiven vpliv. Kako lahko s svojimi veščinami in znanjem pomagamo drugim. Ne glede na to, ali je to pomoč sodelavcem, da postanejo najboljši kar so lahko, ali gradnja sistemov za naše stranke, ki spreminjajo njihov položaj na trgu.
PRILAGODLJIVI: Hitro se odzivamo na spremembe v okolju in gradimo multidisciplinarne ekipe, ki lahko rešujejo zapletene izzive.
Naša vizija in cilji
Obstajamo zato, da ustvarjamo okolje in kulturo, ki spodbujata uspeh, tako da omogočamo našim zaposlenim, da postanejo najboljši, kar so lahko. Prav tako skrbimo za naše stranke in z njimi gradimo dolgoročne poslovne odnose.

Endava, kot eden največjih IT zaposlovalcev v regiji, raste tudi v Sloveniji. Sledimo jasno zastavljeni strategiji povečevanja navzočnosti v državah JV Evrope in posledično Sloveniji. Tukaj naši projekti dobivajo nove razsežnosti, z njimi pa se odpirajo priložnosti za vse ambiciozne IT strokovnjake, ki si želijo izstopajoče kariere v raznolikem, mednarodnem okolju.
V Endavi stremimo k povezovanju, transparentnosti in vpeljujemo nove poslovne modele, ki vodijo do trajnostnega poslovanja. Osredotočamo se na razvoj naprednih rešitev, ki imajo pozitiven vpliv na okolje in družbo ter pomagamo podjetjem pri digitalni transformaciji, ki je skladna z zelenim prehodom.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Java razvijalec
Izkušen .net razvijalec
Inženir za avtomatsko testiranje
Izkušen C++ razvijalec
Izkušen Frontend razvijalec
Izkušen Data inženir
DevOps inženir
Scrum master
Projektni vodja
Izkušen poslovni analitik

V SODELOVANJU Z

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Data inženir m/ž – HSG KARIERA

Podjetje, ki verjame, da bo umetna inteligenca preoblikovala večino industrij in svojim naročnikom pomaga uporabiti AI za izboljšanje njihovih izdelkov in storitev, išče nove okrepitve

Read More »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.