Različni profili – Atama agencija za zaposlovanje, d.o.o.

Iščemo različne profile delavcev. Trenutna prosta delovna mesta si lahko ogledate na http://atama.si/S2200/Ponudba+dela.

Opis podjetja
Atama je zasebna agencija za zaposlovanje, ki na slovenskem trgu obstaja že od leta 1999. Podjetjem nudimo širok spekter kadrovskih rešitev na različnih področjih – vse od zagotavljanja delavcev do iskanja pravega sodelavca. Iskalcem zaposlitve pomagamo izboljšati zaposlitvene možnosti in posredujemo pri zaposlitvah.

Kadrovske storitve, ki jih ponujamo:

posredovanje dela in zaposlovanja,
iskanje in izbor kadrov za podjetja,
zagotavljanje delavcev podjetjem,
študentski servis,
kadrovsko svetovanje delavcem in delodajalcem,
kadrovski outsorcing,
kadrovski pregled,
kadrovske storitve (izdelava kadrovske dokumentacije, urejanje delovne dokumentacije …),
EBC*L izobraževanje,
Kadrovska šola.
Poleg zaposlovanja in svetovanja pri zaposlitvi izvajamo tudi izobraževanja na področju kadrovanja in zaposlovanja ter poslovnih znanj.

Smo ekskluzivni predstavnik za pridobitev certifikata EBC*L. Izobraževanje je namenjeno vsem ne-ekonomistom, ki pri svojem delu potrebujejo poslovna znanja. Udeleženec s pridobljenim certifikatom dokazuje omenjena znanja v več kot 30 državah po svetu.

Kadrovska šola je izobraževanje, ki je namenjeno vsem kadrovikom, ki se pri svojem delu soočajo z raznoraznimi težavami na področju kadrovanja in zaposlovanja.

Glavne dejavnosti podjetja
Zaposlovanje, kadrovanje, kadrovsko svetovanje, izobraževanje, študentski servis

Naša vizija in cilji
Sinergija med delojemalcem in delodajalcem predstavlja ključ do poslovnega uspeha. V Atami se tega dobro zavedamo, saj brez dobrih sodelavcev preprosto ne gre. Zaposleni so zagotovilo razvoja in pri nas jih znamo najti. Tesno sodelujemo z naročniki, razumemo njihove potrebe, spoznavamo kadrovsko naravnanost partnerjev in njihove tekoče kadrovske potrebe. Zanje raziščemo slovenski trg dela, kandidate preverimo, selekcioniramo in na koncu podjetjem ponudimo najprimernejše. Naš cilj je zagotoviti pravega človeka na pravem delovnem mestu in tako izpolniti potrebe tako delodajalca kot delojemalca.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Iščemo različne profile delavcev. Trenutna prosta delovna mesta si lahko ogledate na http://atama.si/S2200/Ponudba+dela.

V SODELOVANJU Z

Dogodki

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.