Različni profili – ADECCO H.R. d.o.o.

Za podjetja, naše partnerje, iščemo in zaposlujemo zelo raznolik kader. Od skladiščnikov in delavcev v proizvodnji, do IT strokovnjakov in specialistov za marketing.

Opis podjetja
Kot del globalne organizacije The Adecco Group, po svetu dnevno povezujemo preko milijon posameznikov s svojimi poslovnimi partnerji in ponujamo vsestranske kadrovske rešitve. Smo vodilno svetovno podjetje, ki se vsak dan trudi ustvarjati boljšo prihodnost za vse.

Glavne dejavnosti podjetja
360-stopinjske kadrovske rešitve. Iskanje in selekcija kadra, kadrovsko svetovanje, začasno zaposlovanje, študentski servis, razvoj kadrov, upravljanje talentov in svetovanje, obračun plač in kadrovska administracija.

Naša vizija in cilji
Naša vizija je zagotoviti, da bodo ljudje po vsem svetu navdihnjeni, motivirani in usposobljeni za prihodnost dela. Da se bodo razvijali v okoljih, kjer imajo moč, da uspevajo. Posameznike spodbujamo k uspehu in jim dajemo vse možnosti, da naredijo svojo individualno prihodnost boljšo in svetlejšo kot kdaj koli prej.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Za podjetja, naše partnerje, iščemo in zaposlujemo zelo raznolik kader. Od skladiščnikov in delavcev v proizvodnji, do IT strokovnjakov in specialistov za marketing.

V SODELOVANJU Z

Dogodki

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Različni profili – Petrol d.d.

Nudimo stabilno zaposlitev, možnosti stimulativnega nagrajevanja, dinamično delovno okolje, v katerem ekipe delujejo povezano, ter številne aktivnosti na področju izobraževanja, osebnega in strokovnega razvoja. Opis

Read More »

Različni profili – Policija

Pričakujemo odprtega, komunikativnega in odločnega človeka z občutkom za pravičnost, ki ima tudi ustrezne motorične sposobnosti, da zmore tudi večje psihične in fizične obremenitve; pričakujemo,

Read More »

Različni profili – MERKUR trgovina, d.o.o.

Vsa prosta delovna mesta najdete na naši spletni strani: https://www.merkur.si/navigacija/merkur-podjetje/zaposlovanje Če med razpisanimi delovnimi mesti ni pravega zate, izkoristi priložnost proste prijave. Zanimajo nas tvoja

Read More »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.