Različni profili – A1 Slovenija, d. d.

Svet telekomunikacij se nenehno razvija in prinaša novosti. Zato smo v A1 Slovenija, d.d. vedno na lovu za novimi talenti, ki razmišljajo zunaj okvirjev, ki stremijo k iskanju vedno novih rešitev, ki se ne zadovoljijo s povprečnostjo in se dela lotijo zavzeto in s pravo mero inovativnosti.

Opis podjetja
A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji in pomemben del skupine Telekom Austria Group, vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 24 milijoni uporabnikov v osmih državah.

V A1 Slovenija vse od vstopa na trg leta 1999 ohranjamo položaj pionirja na področju mobilnih komunikacij in stalno krepimo svoj položaj na trgu celovitih komunikacijskih storitev. Napredno tehnologijo uporabljamo za to, da svojim uporabnikom omogočamo oblikovanje doživetij, kot jih sami želijo živeti.

Družbena odgovornost je v A1 Slovenija globoko vpeta v jedro poslovanja. Živimo jo vsak dan in na vseh področjih našega delovanja.

Več kot 600 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 700.000 uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti doživljajo delo, zabavo in ustvarjanje bolj povezano in tako kot dejansko sami želijo. Več informacij najdete na A1.si.

Glavne dejavnosti podjetja
A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev mobilne in fiksne telefonije, interneta ter digitalne televizije v Sloveniji.

Organizacijska struktura in klima
Vsakodnevno gradimo pogoje dela, ki pri zaposlenih spodbujajo inovativen način razmišljanja pri ustvarjanju novih produktov in storitev. Zavedamo se, da organizacijska kultura močno vpliva na uresničevanje naše strategije, zato sodelavce ozaveščamo, da so ekipa, zaupanje in agilnost naši skupni temelji. V zadnjih dveh letih nenehnih sprememb se je tudi A1 kultura nekoliko preoblikovala – in sicer v smeri agilnosti.

Definirali smo 5 ključnih smernic, katerih namen je bolje razumeti želena vedenja vsakega člana A1:

BRAVE IS A NEW NORMAL
Za drzne rešitve in drugačne ideje, zberi pogum in premikaj vse meje.
SHOW THAT YOU CARE
Dobri odnosi so prioriteta, naj bo to naša mentaliteta.
SEE IT, TAKE IT, SOLVE IT
Prideš, vidiš, rešiš, vseh izzivov nas odrešiš.
WE BEFORE I
Ko delamo skupaj, zmagamo vsi, naša različnost nas bogati.
DONE IS BETTER THAN PERFECT
Za perfekcionizem nam ni mar, kakovostno opravljeno delo pri nas je vladar.
A1 je ekipa, v kateri skupaj prispevamo k cilju.
Je ekipa, v kateri 1 sokreira prihodnost.
Ta 1 si ti.
Naša vizija in cilji
Odlična uporabniška izkušnja in digitalizacija sta naša ključna strateška temelja za povezovanje ljudi, prostorov in stvari. Ustvarjamo edinstvene izkušnje v digitalnem svetu.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Svet telekomunikacij se nenehno razvija in prinaša novosti. Zato smo v A1 Slovenija, d.d. vedno na lovu za novimi talenti, ki razmišljajo zunaj okvirjev, ki stremijo k iskanju vedno novih rešitev, ki se ne zadovoljijo s povprečnostjo in se dela lotijo zavzeto in s pravo mero inovativnosti. Iščemo kandidate, ki se bodo dobro počutili in bodo učinkoviti v naši organizacijski kulturi in strukturi ter bodo naše skupne vrednote lahko iskreno vzeli za svoje. Vabimo vse entuziaste, ljubitelje nove tehnologije, saj taki s seboj prinašajo strast do dela.

V SODELOVANJU Z

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.