Prodajni svetovalec za zdravje živali – AHV Adria d.o.o.

Pridružite se naši ekipi prodajnih svetovalcev za zdravje živali in bodite v ospredju inovacij! Zaželena diploma BSC ali MSC (kmetijstvo ali veterina), veterinarski tehnik – ni obvezno, je pa prednost, izkušnje na kmetiji z mlečno proizvodnjo (osebno ali poklicno). Delo na terenu pomeni zastopati AHV na kmetiji in voditi našo skupnost pri njenem prenosu znanja na področju zdravja živali.

Delo na terenu pomeni zastopati AHV na kmetiji in voditi našo skupnost pri njenem prenosu znanja na področju zdravja živali. Navdihujete, vodite in pomagate našim strankam. Zagotavljanje odličnih storitev za stranke vključuje tudi obravnavo povratnih informacij, vprašanj in skrb za spremljanje obstoječih in pridobivanju novih strank.
Pridružite se naši ekipi prodajnih svetovalcev za zdravje živali in bodite v ospredju inovacij!

DELOVNO MESTO
Položaj: Prodajni svetovalec za zdravje živali (krave in teleta)
Regija/Država: Slovenija

KDO SMO
AHV (Animal Health Vision) je vodilni v proizvodnji na področju kvorum sensinga, ki zaznava rešitve zdravstvenega varstva živali in svetovalne storitve z dodano vrednostjo.
AHV razvija inovativne in trajnostne rešitve za premagovanje pomembnih ovir v sektorju zdravja živali. To naredimo tako da sodelujemo z bakterijami in se učinkovito osredotočimo na vir, to je biokemično komunikacijo med bakterijami.
AHV Slovenija je ustanovljen da bi AHV International dosegel vodilno mesto na svetovnem trgu za naslednjo generacijo zdravja živali. Smo prva kmečka organizacija, katere cilj je opolnomočiti pridelovalce mleka z novimi rešitvami za naravno optimizacijo zdravja živali, izboljšati dobičkonosnost in pozitivno vplivati na njihov okoljski odtis.
Zaradi nove narave naše tehnologije bomo sodelovali neposredno s pridelovalcem mleka prek orodij na kmetiji in podatkovnih orodij, da zagotovimo uspeh.

OPIS DELA

Kot prodajni svetovalec za zdravje živali pri AHV Slovenija ste kontaktna točka za živinorejce. Čeprav ste obraz našega podjetja in blagovne znamke. Vaše ključne naloge vključujejo:
• Strankam, ki se ukvarjajo s pridelavo mleka, svetujete in jih usmerjajte glede konceptov AHV
• Dosežete svoje načrte in aktivno delate na ohranjanju strank
• Pretvorite potencialne stranke v stranke z dolgoročnim potencialom rasti
• Pravočasno in natančno upravljajte vse zahteve strank
• Ste na tekočem z relevantnim razvojem lokalnih proizvodov in tržnimi trendi
• Vodite ustaljene račune in zagotovite, da se uresničujejo priložnosti za stalno poslovanje in rast
• Sodelujete pri vseh aktivnostih v zvezi s prodajo (sejmi, delavnice,..)

V SODELOVANJU Z

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Data inženir m/ž – HSG KARIERA

Podjetje, ki verjame, da bo umetna inteligenca preoblikovala večino industrij in svojim naročnikom pomaga uporabiti AI za izboljšanje njihovih izdelkov in storitev, išče nove okrepitve

Read More »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.