Pospeševalec prodaje (Sales promotor) – LEANPAY d.o.o.

Leanpay išče izkušenega in motiviranega pospeševalca prodaje, katerega naloga je pospeševanje prodaje na terenu in ki bo delal z našimi trgovskimi partnerji v Sloveniji. Za sodelavce, ki se izkažejo pri svojem delu in nalogah, je v Leanpay na voljo ogromno možnosti osebnega in strokovnega razvoja, tako s prevzemanjem več odgovornosti v Sloveniji kot tudi s prehodom na nove trge.

Pospeševalec prodaje (Sales promotor)
Leanpay je fiinančno tehnološko podjetje (»Fintech«), ki omogoča enostavno plačilo nakupov na obroke v spletnih in fizičnih trgovinah. Kreditno plačilo z Leanpay je urejeno v nekaj minutah, brez potrebe po dodatnih poteh na banko, po kreditnih karticah ali po dokumentaciji.

Leanpay je začel svojo pot na slovenskem trgu julija 2018 in je od tedaj vsak mesec povečal obseg poslovanja. Konec leta 2021 Leanpay že omogoča obročno plačilo nakupa več tisoč ljudem mesečno ter po lastni oceni izda okrog 15% vseh novih potrošniških kreditov ročnosti do treh let v Sloveniji.

V okviru panoge Fintech je potrošniško financiranje na prodajnih mestih trenutno eden izmed najbolj vročih trendov in Leanpay dela na tem, da bo vodilni ponudnik teh storitev v CEE regiji in širše. Naša ekipa izkušenih strokovnjakov iz trgovine, bančništva in financ ter razvoja programske opreme omogoča, da ustvarjamo znanje in rešitve, ki prinašajo dodano vrednost tako končnim uporabnikom kot tudi trgovskim in finančnim partnerjem Leanpay.

Pospeševalec prodaje
Leanpay išče izkušenega in motiviranega pospeševalca prodaje, katerega naloga je pospeševanje prodaje na terenu in ki bo delal z našimi trgovskimi partnerji v Sloveniji.
Za sodelavce, ki se izkažejo pri svojem delu in nalogah, je v Leanpay na voljo ogromno možnosti osebnega in strokovnega razvoja, tako s prevzemanjem več odgovornosti v Sloveniji kot tudi s prehodom na nove trge.

Odgovornosti:
Ključni cilj pospeševalca prodaje je pospeševati prodajo kreditov trgovskim partnerjem, ki tržijo Leanpay kredite na prodajnih mestih kupcem v svojih trgovinah ter jim pomagajo pri plačilu pomembnih nakupov.

Glavne odgovornosti vključujejo:
• obiskovanje trgovcev in zagotavljanje da uporabljajo storitve Leanpay ter omogočajo dodano vrednost svojim kupcem (predstavitev storitev Leanpay za trgovine, komuniciranje dodane vrednosti za trgovine in kupce, podpora pri uvedbi Leanpay storitve),
• predstavljanje in uvajanje najboljših praks na področju potrošniškega kreditiranja na prodajnih mestih (širom sveta preizkušeni najboljši pristopi pri komuniciranju, trženju, spremljanju in podpori kupčeve nakupne ter po-nakupne poti) trgovin s ciljem optimalne in odgovorne uporabe možnosti plačila na obroke z Leanpay,
• doseganje četrtletnih in letnih ciljev pri prodaji, pri skrbi za odnose s partnerji ter za zadovoljstvo partnerjev, pri komunikaciji ter podpori partnerjem in pri pridobivanju novih končnih uporabnikov Leanpay,
• postavitev in urejanje POS materialov
• organiziranje promocij
• potovanje na področju Slovenije,
• prispevanje k skupnemu uspehu Leanpay.

V SODELOVANJU Z

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.