PHP razvijalci (m/ž): LJ, MB, CE ali od doma – Agiledrop d.o.o.

Pridruži se enemu izmed vodilnih razvojnih podjetij v Sloveniji. Zaposlimo programerje z izkušnjami s PHP razvojem, iščemo tako izkušene kot tiste na začetku kariere.

PHP razvijalci (m/ž): LJ, MB, CE ali od doma

Pridruži se enemu izmed vodilnih razvojnih podjetij v Sloveniji. Zaposlimo programerje z izkušnjami s PHP razvojem, iščemo tako izkušene kot tiste na začetku kariere.

Agiledrop je eno izmed vodilnih razvojnih podjetji v Sloveniji, ki zaradi stalne rasti neprestano zaposluje različne profile spletnih razvijalcev.

Delamo na projektih za priznane blagovne znamke na globalnem trgu, kjer s sodobnimi praksami razvoja rešujemo zanimive izzive. Delovno okolje je mirno in nestresno, s poudarkom na ravnovesju med delom in prostim časom. Karierna pot je jasno začrtana, pregledi dela in napredovanja se redno izvajajo. Delaš lahko od doma ali v pisarni, ki ti je najbližje (LJ, MB, CE).

Dobro zastavljen mentorski program ti omogoča, da imaš pomoč vedno na voljo, z uvajalnim projektom, ki ni časovno omejen, lahko premagaš morebitne pomanjkljivosti v znanju in pridobiš na samozavesti.

Kaj bo tvoje delo?
Za naše naročnike, ki so tuja podjetja in organizacije, boš razvijal spletne aplikacije, intranete, portale in spletna mesta. Spletne rešitve načrtujemo in razvijamo po najnovejših praksah razvoja, z ekipami iz celega sveta pa sodelujemo na agilen način z uporabo sodobnih orodij. Kot PHP razvijalec boš razvijal module in prilagajal Drupal “back-end”.

Pridruži se nam!

● PHP razvijalci
https://www.agiledrop.si/delo/php

V SODELOVANJU Z

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.