Odpremnik (m/ž) – SIJ METAL RAVNE d.o.o.

Glavne naloge izbranega kandidata bodo: prevzem blaga; odprema blaga; prestavljanje, nalaganje in prenašanje materiala z viličarjem; prestavljanje, nalaganje in prenašanje materiala z dvigalom; ostala dela po navodilu nadrejenega.

Podjetje SIJ Metal Ravne je del metalurške dejavnosti Skupine SIJ – Slovenske industrije jekla. Odlikuje nas skoraj štiristoletna tradicija, visoka kakovost izdelanih jekel, vrhunsko znanje naših zaposlenih, ki se prenaša iz generacije v generacijo, lasten razvoj, ki sledi potrebam trga ter v prihodnost usmerjena vlaganja v tehnične pridobitve.

Skupina SIJ je največja slovenska vertikalno integrirana metalurška skupina, ki s svojimi proizvodi zaseda vodilne tržne položaje na evropskih in svetovnih nišnih jeklarskih trgih. Skupina je s svojimi izdelki prisotna na več kot 80 svetovnih trgih in je med petimi največjimi slovenskimi izvozniki ter med največjimi poslovnimi skupinami v Sloveniji.

Za uresničevanje naše strategije in doseganje ciljev družbe iščemo sodelavca/ko za delovno mesto
ODPREMNIK

Glavne naloge izbranega kandidata bodo:
• prevzem blaga;
• odprema blaga;
• prestavljanje, nalaganje in prenašanje materiala z viličarjem;
• prestavljanje, nalaganje in prenašanje materiala z dvigalom;
• ostala dela po navodilu nadrejenega.

V SODELOVANJU Z

Dogodki

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Knjigovodja m/ž – HSG KARIERA

Za našega naročnika, v svoji panogi vodilno, mednarodno podjetje na trgu, iščemo novega sodelavca za delovno mesto Knjigovodja m/ž. Preverjanje in priprava vhodnih računov ter

Read More »

Svetovalec za stranke – Ekosistem Plus d.o.o.

Plačilo 2.000€ + variabilna stimulacija na uspešno poslovanje, nagradna potovanja, prilagodljiv delovnik, dolgoročno sodelovanje in pripadnost stabilni nemški multinacionalki. Zaradi širitve podjetja možno hitro napredovanje

Read More »