Kratek statistični pregled dogajanj v zadnjih 24 urah

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
E-pošta
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

V zadnjih 24 urah je bilo na interventno številko policije 113 sprejetih 1477 klicev. Takojšnje intervencije je bilo deležnih 571 dogodkov, med katerimi je bilo tudi 107 prometnih nesreč, 53 kršitev javnega reda in miru ter 102 kaznivi dejanji.

V 93 prometnih nesrečah je nastala gmotna škoda, v 10 nesrečah so se udeleženci lahko telesno poškodovali, v štirih pa huje. Zaradi kršitev cestno-prometnih predpisov je bil pridržan en voznik in zaseženih 13 vozil.

Na področju kršitev javnega reda in miru je bilo opravljenih 36 intervencij na javnih krajih in 17 v zasebnih prostorih. Pridržan je bil en kršitelj.

Med kaznivimi dejanji je bilo 40 tatvin, 30 vlomov, sedem poškodovanj tuje stvari, šest drznih tatvin, štiri grožnje in ponarejanja listin, tri povzročitve telesnih poškodb, tri ponarejanja denarja in tri kazniva dejanja v povezavi s prepovedanimi drogami ter en rop in preprečitev uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

VIR: https://www.policija.si/medijsko-sredisce/dogodki-v-zadnjih-24-urah/99971-kratek-statisticni-pregled-dogajanj-v-zadnjih-24-urah-159

Iz iste kategorije

Iz istega kraja

Close Menu