fbpx
.
.
..

Kratek statistični pregled dogajanj v zadnjih 24 urah

V zadnjih 24 urah je bilo na interventno številko policije 113 sprejetih 1353 klicev. Takojšnje intervencije je bilo deležnih 541 dogodkov, med katerimi so bile tudi 104 prometne nesreče, 53 kršitev javnega reda in miru ter 103 kazniva dejanja.

V 91 prometnih nesrečah je nastala gmotna škoda, v 10 nesrečah so se udeleženci lahko telesno poškodovali, v treh pa huje. Zaradi kršitev cestno-prometnih predpisov je bil pridržan en voznik in zaseženih sedem vozil.

Na področju kršitev javnega reda in miru je bilo opravljenih 34 intervencij na javnih krajih in 19 v zasebnih prostorih. Pridržanih je bilo šest kršiteljev.

Med kaznivimi dejanji je bilo 40 tatvin, 27 vlomov, 15 poškodovanj tuje stvari, pet kaznivih dejanj nasilja v družini, štiri grožnje, tri ponarejanja denarja in tri kazniva dejanja v zvezi s prepovedanimi drogami, dve drzni tatvini in ponarejanji listin ter ena povzročitev telesnih poškodb in preprečitev uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi. Ukrep prepoved približevanja je bil izrečen šestim osebam.

VIR: https://www.policija.si/medijsko-sredisce/dogodki-v-zadnjih-24-urah/101709-kratek-statisticni-pregled-dogajanj-v-zadnjih-24-urah-231

OGLAS
Close Menu