Kratek statistični pregled dogajanj v zadnjih 24. urah

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
E-pošta
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

V zadnjih 24. urah smo na interventno številko policije ,,113,, sprejeli 1584 klicev.

Med 583 interventnimi dogodki, v katerih smo posredovali, smo med drugim obravnavali 97 prometnih nesreč, 79 kršitev javnega reda in miru ter 102 kaznivi dejanji.

Na področju prometne varnosti smo obravnavali 77 prometnih nesreč s premoženjsko škodo ter 16 prometnih nesreč z lahko in 4 s hudo telesno poškodbo.

Prav tako smo zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov zasegli 11 vozil.

Policisti smo zaradi kršitev javnega reda in miru opravili 61 intervencij na javnem kraju in 18 v zasebnih prostorih ter pri tem pridržali 2 kršitelja na območju Policijske uprave Ljubljana.

Med kaznivimi dejanji smo obravnavali 57 tatvin, 17 vlomov, 9 poškodovanj tuje stvari, po 5 kaznivih dejanj v zvezi s prepovedanimi drogami in nasilja v družini, 3 povzročitve telesne poškodbe ter po 2 kaznivi dejanji ponarejanja denarja, ponarejanja listin in grožnje.

Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini smo izrekli ukrep prepovedi približevanja 2 osebama na območju Policijskih uprav Maribor in Koper.

 

VIR: https://www.policija.si/medijsko-sredisce/dogodki-v-zadnjih-24-urah/100296-kratek-statisticni-pregled-dogajanj-v-zadnjih-24-urah-179

Iz iste kategorije

Iz istega kraja

Close Menu