Search
Close this search box.

Policijsko poročilo 24. marec 2017

Policijsko poročilo začenjamo s  podatki o prometni nesreči, v kateri je umrl voznik osebnega vozila. Prometna nesreča se je zgodila že ponoči v Trobnem dolu policija pa je bila obveščena danes zjutraj. 25-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Mrzlega polja proti Trobnem dolu, je v ostrem desnem ovinku trčil v drsno ograjo, nato pa je vozilo zaneslo okoli 50 metrov navzdol po hribu. 25-letni voznik je na kraju nesreče poškodbam podlegel. To je letos četrta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

Včeraj popoldne so bili policisti obveščeni o več zaporednih požarih na območju Lahovne in Zgornje Hudinje v Celju. Zgorelo je približno 4 ha podrasti. Policisti zbirajo obvestila o sumu storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

V Ljubnem ob Savinji je danes ponoči policija obravnavala vlom v bencinski servis. Storilec je ukradel več različnih cigaret.

V jutranjih urah so bili obveščeni še o vlomu v gostinski lokal v Velenju. V tem primeru je neznani storilec ukradel LCD televizor.

Dogodki

Več iz istega kraja