ZKŠTM

V kolesarskem parku Poseka prihodnjo soboto udarna delovna akcija

V Bike Parku Poseka v zadnjem času opažajo občutno naraščanje kolesarjev, kljub korona krizi narašča tudi povpraševanje, tako domačinov in gostov za različne kolesarske prireditve, posledično pa tudi narašča povpraševanje za počitnice v občini in okolici. Ker pa tako kot vsa športna ter ostala infrastruktura, tudi kolesarski park potrebuje osvežitev in določena popravila na in ob progi, zaposleni v oddelku turizma v javnem zavodu ZKŠTM organizirajo udarniško delovno akcijo Dig Day Poseka vol. 2, na katero vabijo prostovoljce, kolesarje in tudi ostale.

Preberi »

Organizatorjem Koroškega otroškega festivala uspelo pričarati nepozabno druženje

Poletno dogajanje na Ravnah na Koroškem so tudi letos popestrili Ravenski dnevi, v okviru katerih je bil načrtovan tudi Koroški otroški festival, ki pa so ga bili organizatorji zaradi slabega vremena primorani odpovedati. Da pa najmlajši le ne bi ostali popolnoma brez dogajanja, je Zavodu za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Ravne na Koroškem v teh dneh uspelo izpeljati eno od aktivnosti, ki so se je otroci zelo razveselili.

Preberi »

Vid Peršak zmagovalec dirke “Poseka FunEnduro 2019″ (FOTO)

Na Ravnah je včeraj, 25. maja, v organizaciji ZKŠTM Ravne, Kolesarskega kluba Ravne ter Turističnega društva Ravne, potekala na trasah bike parka, na smučišču Poseka, že druga dirka Poseka FunEnduro, ki jo je med osemdesetimi prijavljenimi udeleženci preprečljivo osvojil Vid Peršak.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.