zima

Zimske počitnice naslednje leto nekoliko prej

Zimske šolske počitnice, ki so običajno konec februarja, se bodo v prihodnjem šolskem letu za polovico države začele 30. januarja, za drugo pa 6. februarja, je ministrstvo konec aprila objavilo v Uradnem listu. Razlog za spremembo je nordijsko svetovno prvenstvo, ki bo prihodnje leto potekalo v Planici med 21. februarjem in 5. marcem.

Preberi »

5 razlogov za nakup pergole to zimo/pomlad (FOTO)

Pergola je bila v osnovi ustvarjena zato, da bi vas zaščitila pred vročino, danes pa je idealna izbira tudi za nekoliko hladnejše spomladansko in jesensko vreme. Če imate teraso ali balkon, je sedaj zagotovo pravi čas, da začnete razmišljati o tem, kako bi se zaščitili pred vročim poletnim soncem.

Preberi »

Snežne plohe bodo v sredo pogostejše

V sredo se bodo tekom celotnega dne, predvsem v severni in deloma osrednji Sloveniji, pojavljale plohe, večinoma snežne. Plohe bodo lokalnega oz. krajevnega značaja. Večjih količin padavin ni pričakovati, lahko pa za kratek čas lokalno ponekod precej močno sneži in pobeli pokrajino, napovedujejo na Neurje.si.

Preberi »

Takšno bo vreme na prvi zimski dan

Z današnjim dnem se bo začela koledarska zima. Na severu in severovzhodu bo ostalo pretežno jasno, od jugozahoda pa se bo postopno pooblačilo. Predvsem na severnem Primorskem in Notranjskem bodo popoldne in zvečer rahle padavine, v višjih legah severne Primorske in na Notranjskem kot rahel sneg, napovedujejo vremenoslovci.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.