vpis

Vrtec Mežica vabi k vpisu predšolskih otrok

Vrtec pri Osnovni šoli Mežica obvešča, da bo vpis otrok za novo šolsko leto 2022/2023 potekal od 7. do 18. marca 2022 od 9.00 do 14.00 ter 16. marca 2022 od 9.00 do 16.00 v prostorih vrtca. Vpisujejo otroke stare od 11 mesecev do vstopa v šolo.

Preberi »

V tekočem študijskem letu vpisanih osem odstotkov več študentov

Za študente se v teh dneh začenja najbolj naporen del leta, ki je izpitno obdobje. Po izpitih v spomladanskem in jesenskem roku pa bo jasno, koliko od skoraj 82.700 študentov, vpisanih v terciarno izobraževanje v tem študijskem letu, to je skoraj osem odstotkov več kot v prejšnjem študijskem letu, bo napredovalo v višji letnik ali končalo študij.

Preberi »

Ne zamudite roka za vpis v vrtec na Prevaljah

Vpis v Vrtec Prevalje (v enoti Vrtec Krojaček Hlaček in Vrtec Leše) bo potekal od 1. do 12. marca 2021. Vloga za vpis 2021/2022 je na voljo na spletni strani vrtca, v obeh enotah vrtca (pri oglasni deski pri vhodu) in v računovodstvu OŠ.

Preberi »

Šola, ki jo odlikuje pozitivna naravnanost, strokovni predavatelji ter zadovoljne študentke in študenti

Višja strokovna šola Slovenj Gradec že dvajset let posreduje znanje študentkam in študentom na področju višješolskega izobraževanja. V letu 2020 so praznovali dvajseto obletnico ustanovitve ter razglasili tisočega diplomanta. Trenutno je v njihove študijske programe, po besedah ravnateljice mag. Janje Razgoršek, vpisanih 169 študentk in študentov, študij pa kljub epidemiji poteka brez večjih težav. Že naslednji teden pripravljajo informativni dan, s katerim bodo k vpisu povabili njihove bodoče študentke in študente.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.