vinjen voznik

Policijsko poročilo, 15. 11. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 208 klicev občanov. 58 klicev je bilo interventnih. 14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 18 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Na območju Mute in Dravograda obravnavali vinjena voznika, na žalskem območju vinjeno voznico

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 232 klicev občanov. 74 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 32 s področja prometne varnosti in 20 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročajo o treh voznikih, ki so vozili pod vplivom alkohola.

Preberi »

V Slovenj Gradcu padla kolesarka, ki se je izogibala mački. V Podvelki zapeljal z avtom na bok. Na Prevaljah policisti obravnavali vinjenega voznika

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 211 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 12 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih zadev in tujcev, 26 s področja prometne varnosti in 20 s področja javnega reda in miru.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.