trener

Sprememba na trenerski klopi slovenjgraških rokometašev

V Slovenj Gradcu se v strokovnem štabu obetajo spremembe. Pospešeno se sestavlja piramida trenerjev pri najmlajših, kjer bodo v klubu modro belih v ospredje, poleg rokometnega znanja, še bolj postavili to, da bodo fantje skozi šport pridobili vrednote in znanja pomembna za celotno življenje.

Preberi »

Aleš German: Orli so eni najboljših navijačev v Sloveniji, če ne najboljši. Prepričan sem, da bom to vzdušje doživel tudi kot trener

Pretekli teden je vodenje selekcij mlajših dečkov prevzel stari znanec kluba Aleš German. Kot so sporočili iz tabora modro belih so v klubu aktivno iskali profil trenerja, ki že ima izkušnje, pa vendar je še dovolj mladosten, da bo znal iz otrok in otrokom dati še kaj več kot pa “žogo v roke”. Iskali so trenerja, ki je tudi sam oče in iskali so trenerja, ki se zaveda, da prihaja v klub z eno najdaljših tradiciji v Sloveniji. “Vse to in še več smo prepoznali prepoznali v Alešu Germanu, nekdanjemu igralcu Ježkov, ki se po dolgih letih, poln ambiciji in želje po delu, vrača v klub kjer je nekoč že igral.”

Preberi »

V belo modrem taboru imajo novega trenerja

Slovenjgraški rokometaši se zavedajo, da se je potrebno po takšni turbulentni sezoni še pravi čas pripraviti na novo sezono. Resnično si želijo, da bodo lahko pri delu z najmlajšimi nadoknadili vse zamujeno, so povedali in sporočili, da imajo novega trenerja v belo modrem taboru mlajših selekcij.

Preberi »

Lesjak: Nihče ne ve kdaj bo lahko stekla skupinska vadba v dvoranah in le upamo lahko, da bodo športniki prišli nazaj motivirani ter željni treningov

Bojevniki za mesto miru se po novoletnem premoru počasi vračajo v tekmovalni ritem. V nasprotju z pričakovanju, so novoletne priprave potekale kar v domači dvorani, kjer so odigrali tudi nekaj pripravljalnih tekem. Igralci se počutijo odlično, brez večjih poškodb in so po besedah glavnega stratega ekipe pripravljeni na nadaljevanje tekmovanja, ki se bo zanje začelo z zaostalo tekmo 12. kroga na gostovanju pri ekipi RK Jeruzalem Ormož.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.