tabor

Novost: Črjanski raj, kjer bodo otroci v objemu neokrnjene narave in družbi kralja Matjaža preživeli nepozabne počitnice (FOTO)

Občina Črna na Koroškem je pred tremi leti s pomočjo evropskih sredstev iz programa Interreg v okviru projekta Na kult obnovila ter uredila prostore in objekt nekdanje šole v Koprivni, ki je namenjen vsem ljubiteljem narave, astronomije, kolesarjenja, hkrati pa ponuja možnost nastanitve z nočitvami, izvedbo piknikov, izobraževanj in različnih srečanj. Zdaj pa je za center doživetij, raziskovanj in učenja v neokrnjeni naravi dobila tudi upravitelja.

Preberi »

Poletna pustolovščina z Modrim volkom za dan, dva ali več (FOTO)

Poletna pustolovščina Modri volk se bo letošnje poletje odvijala v drugačni obliki, saj bodo lahko otroci po njihovi izbiri v campu preživeli dan, dva ali vseh pet dni. Z novo izvedbo campa želi organizator omogočiti nepozabno doživetje tudi otrokom, ki v taboru ne želijo preživeti več dni, so pa željni pustolovskih aktivnosti in preživetja v naravi.

Preberi »

Z nakupom jabolk podprimo tabor, ki uči otroke zdravih življenskih navad

Redno gibanje in uravnotežena prehrana sta še posebej pomembna pri otrocih, saj vplivata na njihov celostni razvoj. Zadnje ugotovitve nacionalnega sistema Športnovzgojni karton (ŠVK) kažejo, da so se od začetka epidemije covida-19 poslabšale vse gibalne sposobnosti otrok, delež otrok z debelostjo v Sloveniji pa se je povečal za 30 odstotkov.

Preberi »

Novost na Koroškem: Ranč, ki ponuja številne možnosti preživljanja prostega časa v družbi konj (FOTO)

Predstavljamo vam Ranč Foltan, ki se ponaša s pestro turistično ponudbo in kjer lahko vsak najde nekaj zase. Obiskovalcem so na voljo jahalne urice, jahalni izleti, naučijo vas, kako skrbeti za konje, organizirajo tabore in rojstnodnevne zabave … Idilična lokacija, sredi neokrnjene narave, pa je tudi pravi raj za sprostitev od vsakdanjega vrveža.

Preberi »

Hofer petič zapored podprl inkluzivni tabor za otroke v Sloveniji

Pri podjetju HOFER v okviru iniciative Danes za jutri z donacijo v vrednosti 5000 evrov že peto leto zapored podpirajo Zavod Gibaj in zmagaj. Poletni inkluzivni tabor zdravega načina življenja na področju prehrane, gibanja, samopodobe in krepitve družbene interakcije na Rogli poteka med 4. in 10. julijem, organizatorji pa so tudi letos s pomočjo donacij 15 otrokom iz socialno ogroženih družin omogočili brezplačno udeležbo na taboru.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.