srečanje

Župan občine Ravne: Če se situacija poslabša, bi bili hitri testi za občane smiseln ukrep

Epidemiološke razmere v občini Ravne na Koroškem trenutno niso zelo kritične, če pa bi se stanje zelo poslabšalo, bi bilo financiranje hitrih testov za občane smiseln ukrep, je na srečanju z občani na daljavo danes dejal ravenski župan Tomaž Rožen. Sodelovanje z NIJZ je ocenil kot dobro, a si na občini želijo bolj konkretnih podatkov o žariščih.

Preberi »

Na Ravnah pripravljajo srečanje z županom

Na Ravnah pripravljajo srečanje, kjer bo župan dr. Tomaž Rožen predstavil trenutno stanje glede bolezni covid-19 v občini, aktualne teme in načrtovane investicije. Na voljo pa bo tudi za vprašanja, mnenja in predloge.

Preberi »

Šarec: “Ravnamo odgovorno. Ne pa, tako kot je bilo recimo v Stični, ko se vrh države spet ni držal varnostne razdalje”

Po zadnjih informacijah imajo štirje poslanci stranke LMŠ odločbe o karanteni, dva pa odločbe nimata, vendar se bosta po priporočilu NIJZ držala vseh predpisanih postopkov oz. preventivnih ukrepov, je danes ob obisku na Koroškem dejal predsednik LMŠ Marjan Šarec. Večjih težav pri delu poslanske skupine zaradi tega ne pričakuje.

Preberi »

Druženje pod Najevsko lipo šele naslednje leto

Na Ludranskem vrhu nad Črno na Koroškem letos zaradi okoliščin ob pojavu novega koronavirusa ne bo tradicionalnega srečanja pod Najevsko lipo. Začetki srečanja segajo v čas po osamosvojitvi Slovenije, tako da bo prihodnje leto minilo 30 let od prvega srečanja in v Črni računajo, da bodo na okroglo obletnico prireditev lahko izvedli.

Preberi »

Dogodki

Prosta delovna mesta

Kaj bomo danes jedli?

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun