šolanje na daljavo

Epidemiologi si prizadevajo, da bi ohranili pouk v vzgojno-izobraževalnih zavodih, en oddelek na eni od OŠ medtem že v karanteni

NIJZ ob začetku šolskega leta poziva k spoštovanju zaščitnih ukrepov in cepljenju proti covidu-19. Kot so sporočili, si tudi epidemiologi prizadevajo, da bi ohranili pouk v vzgojno-izobraževalnih zavodih. Na prvi šolski dan je sicer en oddelek na Osnovni šoli (OŠ) Stranje pri Kamniku po poročanju medijev že v karanteni zaradi okužbe učenke.

Preberi »

Pečan: Šolniki smo očitno pet tednov delali v nezakonitih razmerah

Šolniki smo, vsaj po tistem, kar so mi pojasnili nekateri pravniki, očitno zadnjih pet tednov delali v nezakonitih razmerah in ne da bi vedeli, da ne smemo delati tako, je v odzivu na ustavno odločbo o tem, da sklepi vlade o šolanju na daljavo ne veljajo, danes za STA dejal predsednik združenja ravnateljev Gregor Pečan.

Preberi »

Naslednji teden pouk na daljavo, vrtci ostajajo zaprti

Ministrska ekipo je danes razpravljala o podaljšanju ali delnem sproščanju ukrepov za zajezitev epidemije covida-19, padla je tudi odločitev o tem, ali se osnovnošolci prihodnji teden vračajo v šolske klopi. Kako bo šolanje potekalo v prihodnje je na današnji novinarski konferenci o aktualnem stanju glede bolezni covid-19 predstavila ministrica Simona Kustec.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.