skupščina

Potrjeno nadaljnje sodelovanje Partnerstva za Dravsko kolesarsko pot

Člani Partnerstva za Dravsko kolesarsko pot so na nedavni skupščini potrdili nadaljnje dvoletno sodelovanje. Obenem so sprejeli predlog širitve aktivnosti na plovnost in urejanje regijskega parka, s čimer želijo po navedbah koordinatorja, Regionalne razvojne agencije (RRA) za Podravje – Maribor, doseči še bolj celovit razvoj območja reke Drave.

Preberi »

Andrej Brglez novi predsednik AMZS. Predsednik Strokovnega sveta za varno mobilnost Ferdo Abraham, regijski predstavnik za Koroško Matjaž Kamnik

Skupščina AMZS je v ponedeljek izvolila novega prvega moža največje slovenske nevladne organizacije na področju mobilnosti in nacionalne športne zveze za motošport in karting. V UO AMZS pa ima predsednika Strokovnega sveta za varno mobilnost tudi AMD Dravograd, in sicer Ferda Abrahama, regijski predstavnik za Koroško pa je Matjaž Kamnik iz AMD Ravne na Koroškem.

Preberi »

Delničarjem Sija 6,01 evra dividende na delnico

Skupščina družbe Slovenska industrija jekla (Sij) je danes sklenila, da se za izplačilo dividend iz lanskega bilančnega dobička nameni 5,81 milijona evrov. Dividenda bo tako znašala 6,01 evra bruto na delnico, razkriva zapisnik skupščine, objavljen na spletnih straneh Ljubljanske borze.

Preberi »

30. Generalna skupščina Mednarodnega združenja mest glasnikov miru se je uspešno zaključila tudi za Slovenj Gradec (FOTO)

30. Generalna skupščina Mednarodnega združenja mest glasnikov miru se je uspešno zaključila tudi za Slovenj Gradec (FOTO)ž
V Sarajevu je potekala 30. Generalna skupščina Mednarodnega združenja mest glasnikov miru (IAPMC), na kateri je bil za generalnega sekretarja izvoljen župan MO Slovenj Gradec Tilen Klugler, za njegovega namestnika pa Dušan Stojanovič, ki je prejel tudi priznanje za izjemne dosežke in dolgoletno aktivno sodelovanje v okviru IAPMC, hkrati pa je bilo posebno priznanje, podeljeno tudi Slovenj Gradcu.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.