sekcijska vrata

Lamelna garažna vrata

Poznamo več tipov garažnih vrat – enokrilna garažna vrata, dvokrilna garažna vrata, industrijska garažna vrata, sekcijska garažna vrata in rolo garažna vrata. Zadnja dva tipa pogosto označimo tudi kot lamelna garažna vrata, saj jih sestavljajo lamele, ki so med seboj perfektno usklajene in se popolnoma prilegajo, pojasnjujejo v podjetju Hanus.

Preberi »

Dodatki za garažo

Garaža je pri Slovencih običajno več kot zgolj prostor, v katerega parkiramo avtomobil. Običajno predstavlja tudi prostor, kjer opravljamo kakšen hobi (ljubiteljska delavnica) ali pa prostor, kjer se ob igri ročnega nogometa ali biljarda družimo s prijatelji. Še pogosteje pa garaža služi kot nekakšna dodatna shramba, kjer je možno najti vse od koles, pnevmatik, kosilnice, čevljev in ostalega.

Preberi »

Že poznate stranska sekcijska garažna vrata?

Sekcijska garažna vrata so zelo priljubljena izbira. Veljajo za cenovno dostopna, elegantna in enostavna za uporabo. A sodijo med klasiko. Vsem, ki želite nekaj več, lahko v podjetju Hanus ponudijo nekoliko drugačno vrsto vrat – stranska sekcijska garažna vrata.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.