rop

Zamaskirana moška ponoči oropala lastnika električnih koles

Nekaj čez polnoč so bili novogoriški policisti obveščeni o ropu lastnikov električnih koles. Zamaskirana moška sta s kolesi zasledovala mlajša oškodovanca, ki sta se vozila z električnimi kolesi. Zamaskirana moška sta s silo odvzela njuni električni kolesi, med njimi je prišlo do fizičnega spora. Eden od oškodovancev je bil lažje poškodovan.

Preberi »

Prijet eden od storilcev brutalnega ropa na Frankolovem maja lani. Grozi mu do 15 let zaporne kazni

V noči iz 18. na 19. maj lani, so policisti na Frankolovem obravnavali rop. Najmanj trije zamaskirani moški so potem, ko so pred hišo onesposobili varnostne kamere, vlomili v hišo in v spalnici grobo napadli lastnika, ju zvezali z vezicami in lepilnim trakom ter temeljito preiskali prostore. Ukradli so več gotovine in zlatnine, prenosni računalnik in fotoaparat ter osebno vozilo, s katerim so se odpeljali s kraja. Ko sta se lastnika uspela rešiti je lastnica stekla do soseda in ga prosila, da o ropu obvesti policijo.

Preberi »

Roparju bencinskega servisa v Celju odrejen pripor

V torek so policisti v Celju na Mariborski ulici obravnavali rop bencinskega servisa. Storilec je nekaj po 21. uri vstopil v prostore bencinskega servisa, zaposlenima zagrozil z nožem in zahteval denar. Ko je dobil denar, je pobegnil.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.