rojstni dan

Novost na Koroškem: Ranč, ki ponuja številne možnosti preživljanja prostega časa v družbi konj (FOTO)

Predstavljamo vam Ranč Foltan, ki se ponaša s pestro turistično ponudbo in kjer lahko vsak najde nekaj zase. Obiskovalcem so na voljo jahalne urice, jahalni izleti, naučijo vas, kako skrbeti za konje, organizirajo tabore in rojstnodnevne zabave … Idilična lokacija, sredi neokrnjene narave, pa je tudi pravi raj za sprostitev od vsakdanjega vrveža.

Preberi »

Vid za rojstni dan presenetil “bico”, v zimskih razmerah bivakiral na Uršlji gori in se okopal v Šumcu (VIDEO in FOTO)

Vid Pintarič se pogosto odpravi v gore, kjer pa ne občuduje le čudovite narave, ampak v zavetju gora večkrat tudi prespi. Tokrat se je odločil, da je še pred koncem leta bivakiral na Uršlji gori. Vse skupaj pa je obeležil tudi s posnetkom, v katerem si lahko ogledate, kako zgleda bivakiranje v zimskih razmerah na naši priljubljeni gori, še pred tem je za rojstni dan presenetil “bico”, ki živi v Mežici, po vrnitvi z Uršlje gore pa se “ohladil” v Šumcu.

Preberi »

Četrta najstarejša Slovenka Julijana Zakrajšek upihnila 109. svečko

V Sloveniji živi nekaj oseb, ki se približujejo 110. letu starosti ali so ga presegle. Ena izmed njih je Julijana Zakrajšek, ki je danes upihnila 109. svečko. Kljub temu da je četrta najstarejša Slovenka in osma najstarejša prebivalka Slovenije, je še vedno polna življenja. Univerzalnega recepta za dolgo življenje nima. “Vsak ima svojega,” pravi.

Preberi »

Korošci ob 25. rojstnem dnevu radia Veseljak poskrbeli za pravo “gavdo” (FOTO)

Radio Veseljak, ki spada med najbolj priljubljene in poslušane radijske postaje v Sloveniji in med Slovenci po svetu, praznuje 25 let. Ob tej priložnosti se je Veseljakova ekipa odpravila na pot po Sloveniji. Potujoča karavana pa se je v sredo ustavila tudi v Slovenj Gradcu, kjer so se jim pridružili številni koroški glasbeniki in drugi gostje, ki so poskrbeli, da je bilo v mestu miru ves dan glasno in veselo.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.