Rimski vrelec

Tudi voda iz Rimskega vrelca blagodejna v času epidemije

Slovenska naravna zdravilišča s kombinacijo naravnih zdravilnih dejavnikov, predvsem vode, ter strokovnega znanja v času epidemije covida-19 nudijo številne zdravstvene in preventivne programe. V času, ko epidemija otežuje prehajanje meja, jih odkrivajo zlasti domači gostje, pri čemer je na prvem mestu varno bivanje gostov ter zdravje osebja.

Preberi »

Na Rimskem vrelcu oživitev turizma podprli tudi z novo tržno znamko (FOTO)

Na Rimskem vrelcu vse od rušitve dotrajanega hotelskega objekta aktivno uresničujejo napovedano revitalizacijo turističnega območja. Z uspešno pridobljenim gradbenim dovoljenjem bodo že konec maja pričeli z napovedanim urejanjem športno-rekreacijskega dela, v sklopu katerega bodo postavljeni dnevni lokal z razgledom, otroška in športna igrišča ter fontana s kotuljsko slatino. Z Geološkim zavodom Slovenije je podjetje vzpostavilo dogovor o sodelovanju za izvedbo raziskav mineralne vode in pregleda stanja vrtin v okviru čezmejnega Interreg projekta Karawat. Začrtan poslovni model in smer turističnega razvoja so pri Rimskem vrelcu zaokrožili tudi s celovito zasnovano tržno znamko in novo vizualno podobo.

Preberi »

VIDEO: Tako izgleda Rimski vrelec znotraj

Podjetje Rimski vrelec, ki je z nakupom propadajočega turističnega kompleksa v Kotljah pristopilo k projektu njegove revitalizacije, se je po posvetu s strokovnjaki iz gradbeništva in arhitekture odločilo dotrajano in nevarno stavbo hotela podreti. Kako izgleda Rimski vrelec trenutno, pa so novi lastniki 125 let starega objekta javnosti prikazali tudi v posebnem video posnetku, ki je nastal danes.

Preberi »

Dotrajan in nevaren hotelski objekt Rimskega vrelca bo nadomestil sodoben in trajnostno zasnovan butični hotel

Podjetje Rimski vrelec, ki je z nakupom propadajočega turističnega kompleksa v Kotljah pristopilo k projektu njegove revitalizacije, se je po posvetu s strokovnjaki iz gradbeništva
in arhitekture odločilo dotrajano in nevarno stavbo hotela podreti. Na območju sedanjega hotela bodo postavili nov butični hotelski objekt, ki bo sledil trajnostnim praksam ter vsem sodobnim smernicam namestitvenih kapacitet višje kategorije.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.