restavracija

Potonila znamenita hongkonška plavajoča restavracija

Ena najbolj znanih hongkonških turističnih znamenitosti, plavajoča restavracija Jumbo, se je prevrnila in potonila v Južnokitajskem morju. To se je zgodilo le teden dni zatem, ko so jo po 46 letih odvlekli iz hongkonškega pristanišča Aberdeen, od koder je bila, zaradi vzdrževanja, namenjena na neznano lokacijo, poroča španska tiskovna agencija EFE.

Preberi »

Zapiranje restavracij po odločitvi belgijskega sodišča nezakonito

Belgijsko sodišče je v petek razsodilo, da so vladni ukrepi, ki v času pandemije covida-19 predpisujejo zapiranje restavracij in kavarn, nezakoniti, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Po presoji sodišča so bile omejitve, ki jih je predpisala notranja ministrica Annelies Verlinden, nezakonite, saj ministrica ni bila pooblaščena za odločanje o tem.

Preberi »

Psom prijazni lokali na Koroškem

Tudi na Koroškem imajo psi možnost, da lahko vstopajo v veliko lokalov, restavracij, trgovin, tudi v fotografski studio. Natančen in prenovljen seznam lokacij v Sloveniji, kjer so štirinožni prijatelji dobrodošli, si lahko ogledate na spletni strani Pes moj prijatelj. Med več kot 700 slovenskimi lokali pa najdemo tudi 12 koroških.

Preberi »

Dogodki

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.