prodaja

Maja nova dražba nepremičnin nekdanjega Prevent Globala

Po neuspeli februarski dražbi bo stečajni upravitelj družbe Prevent Global prihodnji mesec ponovno ponudil naprodaj del še zadnjega večjega premoženja tega nekdaj največjega koroškega zaposlovalca in enega večjih slovenskih izvoznikov. Izklicna cena za nepremičnini na Kidričevi ulici v Slovenj Gradcu bo nižja za petino.

Preberi »

Hofer tudi v 2022 stopa z visokim dvigom plač: V treh letih prodajalkam in prodajalcem več kot 30-% zvišanje plačila

Pri HOFERju so tudi letos s 1. januarjem svojim sodelavkam in sodelavcem že tradicionalno dvignili plače– v prodaji in logistiki za kar 6,9 %. Večino zaposlenih predstavljajo sodelavke in sodelavci v prodaji, kisedaj za 30 ur/teden (povprečni faktor ur v trgovinah HOFER) prejmejo1.372,50€ bruto, s čimer njihovo plačilo za kar 27,7 % presega slovensko minimalno plačo za 40 ur/teden. V zadnjih treh letih se jeplačilo HOFERjeve prodajalke oz. prodajalca povišalo za več kot 30 %. Tudi letos pa bodo prejeli regres v višini 1.700 €.

Preberi »

Ob vladni potrditvi letnega načrta upravljanja državnih naložb na mizi tudi možnost prodaje Telekoma in Save

V letnem načrtu upravljanja kapitalskih naložb države za leto 2022, ki ga je potrdila vlada, je med drugim predvideno preverjanje možnosti vnovičnega poskusa prodaje Telekoma Slovenije, omenja se tudi možnost prodaje državnega deleža v družbi Sava, ki je pomembna zaradi Save Turizma, poročajo mediji, sklicujoč se na nejavni del načrta.

Preberi »

Prodaja se Smučarska koča pod Uršljo goro

Sedaj se vam ponuja odlična priložnost za nakup Smučarske koče oziroma oddajo nakupne ponudbe. Koča je primerna za privatno uporabo ali turizem, prodajna cena pa znaša 187.000 evrov, vendar ni zadnja.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.