prevoz

Vlada večino odlokov podaljšala, nekaj jih je tudi spremenila

Vlada je na današnji 59. redni seji podaljšala odloke povezane z obvladovanjem epidemije Covid-19, nekatere pa tudi spremenila, so sporočili z urada vlade za komuniciranje. Med drugim je ugodila taksistom, ki so nasprotovali temu, da se morajo testirati na tri dni. Zahtevali so, da tudi zanje velja, da se testirajo enkrat tedensko.

Preberi »

Prevozi šolarjev v MOSG: Starši naj, če je le mogoče za varen prihod in odhod iz šole poskrbijo sami

Šolarji od 1. do vključno 9. razreda osnovne šole se bodo po končanih počitnicah ponovno vrnili k pouku, ki bo potekal v prostorih šol. Iz slovenjgraške občine ob tem sporočajo, da se bodo prevozi otrok v in iz šole izvajali z istimi vozili in na vseh relacijah, kot so se izvajali pred epidemijo. Ob tem pa poudarjajo, da naj starši, če je le mogoče za varen prihod in odhod iz šole v čim večji meri poskrbijo sami.

Preberi »

Ministrstvo podaljšalo veljavnosti terminskih vozovnic IJPP

Infrastrukturni minister Jernej Vrtovec je s sklepom podaljšal veljavnost dnevnih, tedenskih, mesečnih, polletnih in letnih vozovnic integriranega javnega potniškega prometa IJPP. Kot so sporočili z ministrstva, jih namreč imetniki zaradi neobratovanja javnega potniškega prometa ne morejo koristiti.

Preberi »

V Mežici občanom na voljo prevoz do zdravnika

Včeraj so stopili v veljavo najnovejši vladni ukrepi za omejevanje širjenja okužb z novim koronavirusom, med drugim se ustavlja tudi javni promet. V mežiški občini pa so za njihove občane, ki zaradi ukrepa ne morejo koristiti javnega potniškega prometa in potrebujejo prevoz do zdravnika, že našli rešitev.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.