pretep

Na območju PU Celje 23-letnik z nožem huje poškodoval 36-letnega sodelavca. Do pretepa prišlo tudi pred lokalom in v fitnesu

Na območju PU Celje so v torek obravnavali kar tri pretepe. V kuhinji gostinskega lokala v Celju sta se sprla dva zaposlena, v pretepu, ki je sledil, pa je 23-letni moški z nožem porezal 36-letnega sodelavca in ga huje poškodoval. Dva moška sta se stepla tudi v enem od celjskih fitnesov. V Velenju pa sta se tepla tujca.

Preberi »

V Ljubljani se je 37-letnik pretepal, streljal in napadel policiste

Policisti so v sredo obravnavali 37-letnika, ki je v Trubarjevi ulici pretepel moškega, ki se je vmešal v spor med njim in dekletom, s katerim je bil v družbi. Osumljenec je ob tem grozil s plinsko pištolo in z njo streljal v zrak. Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, se je med prijetjem upiral, udaril policista, drugim pa grozil.

Preberi »

Korošica na zmenku v živo fizično napadla raperja (VIDEO)

Nad Korošico Denise Dame se nekateri zgražajo, drugi pa jo občudujejo, ne nazadnje tudi zaradi poguma. Vse od začetka rednega pojavljanja v javnosti buri duhove in sproža vprašanja o tem, ali gre zares, ali pa je vse le spretno konstruirana parodija na slovensko estrado. Tokrat je za škandal poskrbela, ko je obračunala s slovenskim glasbenikom.

Preberi »

Policijsko poročilo, 1.4.2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 360 klicev občanov. 94 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Preberi »

Policijsko poročilo, 16.11.2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 726 klicev občanov. 160 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.

Preberi »

Dogodki

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.