prepoved

Inšpektorji zapečatili smučišče na Krvavcu. Smučarjem, ki so bili že na progi, omogočili varen povratek v dolino

Smučišče na Krvavcu, ki je kljub vladnemu odloku o prepovedi obratovanja tudi danes bilo odprto, so tekom dneva inšpektorji zapečatili, so za STA potrdili v RTC Krvavec. Najprej so sicer zapečatili gondolo, ki smučarje prevaža iz doline na smučišče, medtem ko naj bi smučarjem, ki so bili že na progi, omogočili varen povratek v dolino.

Preberi »

Smučišče Krvavec tudi danes odprto

Smučišče Krvavec je kljub vladnemu odloku tudi danes odprto. Kot so pojasnili upravljavci smučišča, so v petek imeli okoli sto obiskovalcev, danes pa potekajo treningi tekmovalcev pred državnim prvenstvom. Kljub izrečeni globi s strani inšpekcije zaenkrat nameravajo obratovati vse do konca leta.

Preberi »

Kljub prepovedi uporabe pirotehnike na območju PU Celje policija obravnavala kršitelje

Kot je znano je vlada sprejela načrt ukrepov, ki bo veljal med prihajajočimi božičnimi in novoletnimi prazniki, med sprejetimi ukrepi je tudi prepoved prodaje in uporabe pirotehnike in prirejanja ognjemetov. Iz PU Celje pa že poročajo o zasegih petard pri mladoletnih osebah, opozarjajo pa tudi na trajne posledice, ki jih lahko te povzročijo. Policisti bodo tudi v naslednjih dneh nedovoljeno uporabo pirotehnike skrbno spremljali in kršitelje ustrezno kaznovali.

Preberi »

Prepoved uporabe občinske ceste Prevalje – Leše

Občina Prevalje obvešča, da od danes, 7. decembra, do preklica velja prepoved uporabe občinske ceste za vse vrste vozil na kategorizirani občinski cesti LC 350 271 cesta Prevalje – Leše, in sicer od Leške kapelice (odcep za Zagrad) do Leš. Zaradi nevarnosti zdrsa zemeljskega plazu je prepovedana uporaba ceste Prevalje – Leše

Preberi »

Od ponedeljka prepovedan osebni prevzem alkohola in alkoholnih pijač

V okviru ukrepov za zajezitev širjenja novega koronavirusa je vlada podaljšala odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Sloveniji. Pri tem je določila, da so iz osebnega prevzema blaga in hrane na prevzemnih mestih izvzeti alkohol in alkoholne pijače. Spremembe začnejo veljati v ponedeljek, 7. decembra 2020.

Preberi »

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun