prenova

Na Ravnah načrtujejo energetsko prenovo devetih objektov v lasti občine

Na Ravnah na Koroškem načrtujejo energetsko obnovo devetih objektov v lasti občine. Občina bi energetske obnove, s katerimi bi izboljšala delovne in bivalne pogoje za uporabnike stavb, izvedla v okviru javno-zasebnega partnerstva, računa tudi na nepovratna sredstva ministrstva za infrastrukturo. Naložba v vse je ocenjena na 4,7 milijona evrov.

Preberi »

Očiščeno Ivarčko jezero s prenovljenima pomoloma in gostinsko ponudbo že vabi, prvi večji dogodek bo to soboto

Novi lastniki Ivarčkega jezera, nekdaj priljubljene destinacije pod Uršljo goro, uresničujejo napovedi o oživitvi območja. Za upravljanje jezera so pooblastili znanega turističnega poslovneža Dominika S. Černjaka, ki napoveduje razvoj območja. Očiščeno jezero s prenovljenima pomoloma in gostinsko ponudbo že vabi, prvi večji dogodek bo to soboto.

Preberi »

S turističnimi boni na Peco na tovste grumpe in kločeve nudlne

V letošnji sezoni vas z mnogimi novostmi in pestro ponudbo pričakujejo tudi na Peci. Na eni iz med najbolj priljubljenih planinskih postojank pri nas, vas bosta odprtih rok sprejela “nova-stara” oskrbnika Roman in Andreja Abraham, ki sta se po šestih letih spet vrnila na Peco, kjer je prav tako kot v ostalih planinskih kočah pri nas možno koristiti turistične bone.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.