prazniki

V Starem trgu na Selah magična čarobnost (FOTO)

Tako kot številni drugi tudi Janez Štolcer iz Slovenj Gradca z družino uživa v božičnih praznikih. Njegova posebna strast v tem času pa so lučke, ki jih pri njih doma zagotovo ne manjka. Letos so jih na ogled postavili okoli 30 tisoč.

Preberi »

Božiček včeraj razveselil tudi krajane Podgorja (FOTO)

V Slovenj Gradec je v ponedeljek prispel Božiček, ki je včeraj med drugim razveselil tudi krajane Podgorja. Vi pa ga lahko na območju slovenjgraške občine srečate še tudi danes, ko bo s svojim avtomobilom in spremstvom obiskal še nekatere zaselke in četrtne skupnosti.

Preberi »

V Dravogradu na ogled božična vas z jaslicami (FOTOGALERIJA)

Tudi člani Turističnega društva Dravograd se vsako leto potrudijo in na različne načine popestrijo praznično dogajanje v kraju.
Tako so letos konec novembra v trškem jedru postavili adventni venec, zdaj pa so poskrbeli še za dodatno okrasitev in popestritev veselega decembra.

Preberi »

Okrasne smrečice iz slovenskih gozdov letos označene z rumeno nalepko. Omejitve tudi za nabiranje mahov

Bližajo se božično novoletni prazniki, ko bomo naše domove in poslovne prostore okrasili z božičnim in novoletnim okrasjem, kamor spadajo tudi okrasne smrečice. Posekana gozdna drevesca iz slovenskih gozdov, namenjena za okras in praznovanje, morajo biti v letošnjem decembru med prevozi in med prodajo označena z nalepko rumene barve, na kateri je letnica 2021, so sporočili iz Zavoda za gozdove Slovenije.

Preberi »

Novost na Ravnah: Praznični kotiček, namenjen tudi fotografiranju

Da so tudi Ravne zasijale v soju prazničnih luči, smo že poročali. Zdaj pa je piko na i čarobnemu decembru dodala še praznična okrasitev na DTK-ju, kar lahko izkoristite tudi nastanek kakšne božične fotografije, ki jo boste v teh dneh podarili najdražjim ali pa si jo shranili za spomin na letošnji december.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.