poskus umora

Na prigovarjanje soproge naj bi zabodel njenega bivšega partnerja

V Poljčanah se je 16. januarja zvečer zgodil poskus umora. Po ugotovitvah policistov je 24-letnega domačina v temi pričakal neznani storilec in ga večkrat zabodel. Dejanja je osumljen 24-letni moški iz Občine Rogatec, ki naj bi to storil na prigovarjanje soproge, ki je bila pred njunim zakonom v partnerski zvezi z oškodovancem. Oba sta v priporu.

Preberi »

Policisti prijeli osumljenca poskusa umora v Celju, v zvezi s poskusom uboja v Preboldu štirje pridržani

Krvava dogodka, ki sta se v zadnjih 24 urah zgodila na območju Policijske uprave Celje, sta opredeljena eden kot poskus uboja in drugi kot poskus umora. Osumljenega poskusa umora nekdanje partnerke v Celju so po navedbah policije našli danes popoldne. V zvezi s poskusom uboja v Preboldu pa so pridržali štiri osebe, je že dopoldne povedal vodja sektorja kriminalistične policije Damijan Turk.

Preberi »

Policijsko poročilo, 3. 1. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 718 klicev občanov. 150 klicev je bilo interventnih, 5 nujnih. 30 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih zadev in tujcev, 55 s področja prometne varnosti in 54 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Policija obravnava poskus uboja na Tolminskem

Novogoriški policisti so bili v soboto zvečer obveščeni, da je na Tolminskem prišlo do spora med več osebami. Pri tem je bilo uporabljeno tudi starejše vojaško strelno orožje in orodje. Ena oseba je lažje poškodovana, policisti so proti 42-letnemu moškemu vložili kazensko ovadbo za poskus uboja, so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.