pobeg

policija

Poziv neznani voznici, udeleženi v včerašnji nesreči pred Mercatorjem v Slovenj Gradec, da se zglasi na PP Slovenj Gradec

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24. urah prejeli 162 klicev občanov. 52 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 16 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Policijsko poročilo, 25. 3. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 307 klicev občanov. 90 klicev je bilo interventnih, 2 nujna. 18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 6 s področja mejnih zadev in tujcev, 33 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročajo o prometni nesreči s hudimi poškodbami in štirih prometnih nesrečah z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali trikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem. S področja kriminalitete izpostavljajo drzno tatvino in prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države.

Preberi »

Voznik avtomobila med begom pred policijo umrl

Voznik avtomobila italijanskih registrskih oznak danes nekaj pred 1. uro na območju Čateža ob Savi ni upošteval znakov policistov, ki so ga skušali ustaviti, in je s pospešeno hitrostjo zapeljal na avtocesto, kjer je nato trčil v odbojno ograjo. 36-letni voznik je na kraju umrl, dva sopotnika, vsi državljani Pakistana, sta poškodovana.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.