Perger

Slovenjgraško podjetje Perger 1757: Družina je njihov krog moči

Tudi letos so v EY Slovenija izdali že osmo knjigo Družinsko podjetništvo Slovenije 2021 z 10-imi novimi zgodbami slovenskih družinskih podjetij. S serijo vsakoletnih predstavitev družinskih zgodb že od leta 2014 podpirajo in krepijo slovensko družinsko podjetništvo. Med njimi je letos tudi koroško podjetje PERGER 1757. Knjigo v pdf obliki si lahko tudi brezplačno prenesete.

Preberi »

Mojstri lectarske obrti iz družinskega podjetja Perger so se predstavili na Expu v Dubaju (FOTO)

Na svetovni razstavi Expo 2020 Dubaj se je v soboto odvil niz dogodkov, na katerih se je predstavila Evropska unija. Dogodke so gostili paviljoni držav članic, pri čemer je Slovenija kot predsedujoča država Svetu EU bila še posebej izpostavljena. Med drugim so se v slovenskem paviljonu predstavili tudi mojstri lectarske obrti iz družinskega podjetja Perger iz Slovenj Gradca.

Preberi »

V koronskem letu so pri Pregerjevih razvili nove izdelke in prodrli na police prestižnih veleblagovnic v Južni Koreji

Medtem ko iz domačih kuhinj po medenjakih diši predvsem v decembrskem času, jih v družinskem podjetju Perger v Slovenj Gradcu pečejo čez celo leto. V svoji proizvodnji, ki zajema še druge izdelke z medom, letno porabijo od 12 do 15 ton slovenskega medu. Letos imajo zaradi posledic epidemije manj prihodkov, so pa pridobili nove partnerje v tujini.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.