olimpline

Vas olimpijcev zasijala v soju prazničnih luči

Koroške občine so tudi letos zasijale v soju prazničnih luči. Nekatere so k že obstoječim lučkam dodale še nekaj novosti, med slednjimi je tudi Črna na Koroškem, kjer so tokrat poskrbeli, da se lahko krajani sprehodijo skozi pravljično okrašeno vas, na novo pa so okrasili “Kovačevo” ulico.

Preberi »

Olimpline do nadaljnjega zaprt

Iz Črne na Koroškem sporočajo, da je Olimpline, najdaljša neprekinjena jeklenica za adrenalinske spuste v Sloveniji do nadaljnega zaprta. “Obveščamo vas, da iz preventivnih razlogov

Preberi »

Po Olimplinu se je spustil že 1263. obiskovalec

V Črni na Koroškem so v začetku julija odprli novo turistično atrakcijo, najdaljšo neprekinjeno jeklenico za adrenalinske spuste v Sloveniji, ki so jo poimenovali Olimpline. Danes pa so z brezplačnim spustom počastili že 1263. obiskovalca.

Preberi »

Mali sejemski dan, otvoritev kozmetičnega salona ter nastop harmonikarjev in Milana Kamnika

Čeprav je bil letošnji Koroški turistični teden v Črni na Koroškem zaradi covida-19 odpovedan, so se imeli obiskovalci včeraj možnost udeležiti nekaj dogodkov, ki so potekali v skladu z ukrepi preprečevanja širjenja novega koronavirusa. Tako je na veliki šmaren najprej v vasi olimpijcev potekala svečana maša, v centru je bilo postavljenih nekaj stojnic, kot je dejala županja “imamo mali sejemski dan”, obiskovalcem so zaigrali Črnjanski harmonikaši, za dodatno popestritev je poskrbel tudi Milan Kamnik z bandom. Od včeraj pa je Črna bogatejša tudi za nov kozmetični salon.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.