odprta kuhna

Naslednji teden v Slovenj Gradec prihaja Odprta kuhna

Tik pred koncem svoje 9. sezone se je karavana Odprte kuhne odpravila na pot. Priljubljena kulinarična tržnica se bo ob sobotah mudila na trgih širom Slovenije in z dobrovoljnimi jedci nazdravljala na veselo in zdravo jesen. Dobrot se bo mogoče naužiti tudi v Slovenj Gradcu.

Preberi »

Odprta kuhna se po sedmih letih vrača v Slovenj Gradec

Tik pred koncem svoje 9. sezone se karavana Odprte kuhne odpravlja na pot. Priljubljena kulinarična tržnica se bo ob sobotah mudila na trgih širom Slovenije in z dobrovoljnimi jedci nazdravljala na veselo in zdravo jesen. Dobrot se bo mogoče naužiti 11. septembra na Glavnem trgu v Novem mestu, 18. septembra na Mestnem trgu na Ptuju, 25. septembra v atriju Lanthierijevega dvorca v Vipavi in 2. oktobra na Trgu svobode in Glavnem trgu v Slovenj Gradcu.

Preberi »

V Ljubljani bo danes vendarle zaživela Odprta kuhna

Po odpovedi prireditve prejšnji teden se danes na Pogačarjev trg v Ljubljani vendarle vrača Odprta kuhna. Sproščena, a hkrati odgovorna druženja v skladu z zaščitnimi ukrepi bodo v prestolnici potekala vsak sončni petek med 10. in 22. uro, so sporočili organizatorji.

Preberi »

Odprte kuhne zaradi epidemioloških ukrepov še ne bo

Kulinarične tržnice Odprta kuhna v Ljubljani ta teden še ne bo, so sporočili organizatorji. “Dobili smo rdečo luč zaradi še vedno veljavnega odloka, ki prepoveduje uživanje hrane in pijače v bližini prevzemnega mesta,” je sporočila soustanoviteljica prireditve Alma Kochavy.

Preberi »

Odprta kuhna se vrača v petek

Kulinarična tržnica Odprta kuhna bo v petek, 21. maja, odprla svojo deveto sezono na Pogačarjevem trgu v Ljubljani. Organizatorji so prihajajočo sezono zasnovali kot platformo za podporo gostinstvu, ki ga je epidemija covida-19 izredno prizadela, so sporočili.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.