občina ravne

Novost na Ravnah: V uporabo bodo predali Plac za špilat

Danes se začenja Evropski teden mobilnosti, ki letos poudarja pomen dobro povezanih skupnosti za dvig kakovosti bivanja. Posebno pozornost tokrat namenja mladim. Aktivnosti bodo potekale do 22. septembra, evropski pobudi pa se je letos pridružilo tudi 96 slovenskih občin.

Preberi »

Na Ravnah že kmalu tudi Center starejših KO–RA (VIDEO in FOTO)

V Kulturnem centru na Ravnah na Koroškem je v mesecu decembru potekala novinarska konferenca, kjer so predstavili načrtovan center skupnostnih storitev KO-RA oz. dom za oskrbo starejših v regiji. Na lokaciji dvorca Javornik bodo na Ravnah na Koroškem zgradili moderno medgeneracijsko središče.

Preberi »

Začela se je gradnja novega vrtca na Ravnah (FOTO)

Kot kaže se je na Ravnah na Koroškem že začela gradnja novega vrtca, ki bo umeščen med bazenom, šolo in cesto, delno na območju vrtičkov in igral. Na zelenem travniku nasproti transformatorja pa bodo uredili parkirišča, ki bodo služila tako vrtcu kot šoli in uporabnikom telovadnice …

Preberi »

Na Ravnah na Koroškem bodo zgradili pokrito tribuno s 500 sedeži

Ravne na Koroškem, ki se že zdaj lahko pohvalijo z veliko raznovrstne športne infrastrukture, bodo ob mestnem stadionu naposled dobile še pokrito tribuno s 500 sedeži. Naložba, ki zajema tudi nadgradnjo prostorov, je ocenjena skupno na dobrih 600.000 evrov. Z gradbenimi deli naj bi začeli že letos, zaključek je predviden prihodnje leto.

Preberi »