množično testiranje

V Skupini SIJ s hitrimi testi potrdili nekaj posamičnih primerov okužb. Skladno s PKP7 bodo zaposlenim izplačali krizni dodatek

Številni podjetja so ta teden začela s prostovoljnimi testiranji na novi koronavirus s hitrimi antigenskimi testi. Med drugim ga izvajajo tudi v proizvodnih družbah Skupine SIJ. V nekaterih družbah Skupine SIJ poleg številnih ukrepov za zajezitev epidemije covid-19 izvajajo sicer tudi merjenje temperature. Kot so potrdili za Koroške Novice, pa bodo skladno s PKP7 zaposlenim ob plači za mesec december izplačali še krizni dodatek.

Preberi »

Splošno hitro testiranje na novi koronavirus danes tudi v Mežici

Številni zdravstveni domovi so skladno z navodili ministrstva za zdravje včeraj začeli izvajati prostovoljna testiranja na novi koronavirus s hitrimi antigenskimi testi. Na testiranje se lahko na Koroškem vsak dan odpravite na Ravne na Koroškem in v Slovenj Gradec. Danes pa bo testiranje potekalo tudi v Mežici.

Preberi »

Množično testiranje s hitrimi testi ponovno v Slovenj Gradcu

Množično testiranje na okužbo z novim koronavirusom s hitrimi testi, ki te dni poteka v več krajih po Sloveniji, bo v sredo ponovno izvedeno tudi v Slovenj Gradcu. Prvič je testiranje potekalo v soboto, ker pa je zanimanje zanj veliko, so se organizatorji odločili, da ga ponovijo.

Preberi »

Dogodki

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.