Search
Close this search box.

Koroška košta

Okusite Koroško

V sporočilu za javnost vas ta teden RRA Koroška vabi in poziva, da Koroško tudi okusite. Jesen je tukaj z njo pa tudi Teden restavracij. Vaše brbončice vam bodo hvaležne, domov pa boste brez dvoma odšli z okusom po še. V nadaljevanju pa objavljamo celoten prispevek.

Preberi »

Pri Marjeti Ročnik vsak dan diši iz krušne peči. Tokrat so za Koroško košto izvedli fotografiranje peke koroškega rženega kruha

Koroški pokrajinski muzej se je v letu, ko se Slovenija ponaša z nazivom Evropska gastronomska regija, lotil projekta Koroška košta. Široko področje bo predstavljal in raziskoval z različnih vidikov, med drugim vabi Korošce k sodelovanju tako, da si letos zapisujejo svoje jedilnike. Posebno mesto v projektu ima koroški rženi kruh. Med drugim ga na Koroškem peče tudi Marjeta Ročnik, ki jo je ekipa Koroškega pokrajinskega muzeja obiskala včeraj.

Preberi »

Dogodki