Search
Close this search box.

janez cigler kralj

NSi v predsedniško tekmo s Ciglerjem Kraljem

V NSi so po dvodnevni klavzuri sprejeli odločitev, da bodo v predsedniško tekmo poslali vodjo poslancev Janeza Ciglerja Kralja. Po besedah predsednika stranke Mateja Tonina bo njihov kandidat, ki ga je soglasno podprl tudi izvršilni odbor stranke, glas delovnih ljudi, v kampanjo pa bo prinesel “več človečnosti, upanja in svežine”.

Preberi »

NSi v predsedniško tekmo neuradno s Ciglerjem Kraljem

V NSi so po dvodnevni klavzuri po neuradnih informacijah STA sprejeli odločitev, da bodo v bitko za predsednika republike poslali vodjo poslancev in nekdanjega ministra za delo Janeza Ciglerja Kralja. Doslej so sicer uradno čakali odločitev evropske poslanke Ljudmile Novak, a se ta za kandidaturo ni odločila.

Preberi »

Interpelacija ministra za delo Janeza Ciglerja Kralja vložena v DZ

Poslanci iz LMŠ, SD, Levice in SAB so v DZ vložili interpelacijo ministra za delo Janeza Ciglerja Kralja. Očitajo mu neodgovorno delo v času epidemije na področjih domov za starejše, delovnih mest in socialnega dialoga, pa tudi pri dodelitvi sredstev na razpisu ministrstva Zavodu Iskreni, katerega soustanovitelj je bil.

Preberi »

Cigler Kralj in Gantar ob obisku CUDV Črna: Vlada je prišla pomagat

Minister za zdravje Tomaž Gantar in minister za delo Janez Cigler Kralj sta v sklopu današnjega vladnega obiska regije popoldne obiskala tudi Črno na Koroškem in tamkajšnji Center za usposabljanje, delo in varstvo (CUDV), ki je eno največjih aktualnih žarišč okužb s covidom-19. Kot je povedal slednji, so na Koroškem zato, ker želijo pomagati.

Preberi »