hiša

Odziv stanovalcev Čečovja v zadevi CUDV: Ne vemo, od kod staršem takšni podatki, ničesar od navedenega nikoli ni bilo izrečenega

Pred dnevi smo poročali, da so prebivalci naselja Čečovje na sodišče vložili upravni spor, ker naj bi želeli preprečiti gradnjo stanovanjske enote CUDV Črna na Koroškem v omenjenem naselju. Na vsebino članka, za katerega navajajo, da vsebuje številne neresnice, so se zdaj odzvali s pismom, ki ga objavljamo v prispevku. Kot pa poudarjajo, nikakor ne nasprotujejo projektu po vsebini, ga podpirajo v celoti, nasprotujejo pa sami postavitvi stanovanjske hiše na predmetnem zemljišču.

Preberi »

Že poznate stranska sekcijska garažna vrata?

Sekcijska garažna vrata so zelo priljubljena izbira. Veljajo za cenovno dostopna, elegantna in enostavna za uporabo. A sodijo med klasiko. Vsem, ki želite nekaj več, lahko v podjetju Hanus ponudijo nekoliko drugačno vrsto vrat – stranska sekcijska garažna vrata.

Preberi »

Pri uporabnikih garaž so najbolj priljubljena dvižna vrata

Ko pomislimo na garažo, običajno pomislimo na to, da bo naš avtomobil končno imel primerno zaščito. Pa vendar je sodobna garaža danes več kot zgolj zavetje za jeklenega konjička. Vse pogosteje postaja tudi nekakšen bivalni podaljšek hiše v toplejši polovici leta, nadomestek za klet, delavnico, prostor za hrambo koles, vrtnega orodja in podobno … A ne glede na to, kaj se nahaja v njej, eno drži kot pribito – idealno je, če ima garaža tudi vrata.

Preberi »

Razkrivamo 3 razloge, zakaj je dobro izbrati rolo garažna vrata

Lepa, estetsko dovršena, uporabna, trajna, odporna na vremenske vplive, varna … Vse to in še več vam nudijo rolo garažna vrata podjetja Hanus. Ta vam zaradi svojega načina izdelave in montaže nudijo visok nivo udobja, zaradi preproste uporabe pa vam bodo zagotovo olajšala vaš vsakdan. Vas zanimajo razlogi, zaradi katerih v podjetju Hanus menimo, da so rolo garažna vrata odlična izbira?

Preberi »

Kako zaščititi vrata pred nepridipravi?

Garažna vrata, skozi katera najpogosteje vstopamo v hišo, so pogosto tarča tatov. Še zlasti, če niso ustrezno zaščitena. Na voljo je šest nasvetov, kako zaščititi vrata in dom pred vsiljivci, še zlasti takrat, ko nas ni doma.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.