filmski festival

V Slovenj Gradcu se začenja tridnevni filmski festival Shots

Do sobote bo že šesto leto potekal filmski festival Shots, ki bo letos organiziran pred dvorcem Rotenturn v Slovenj Gradcu. Shots bo postregel s 14 kratkimi filmi iz desetih držav, ki se bodo potegovali tudi za nagrado občinstva. Prizorišče se bo vsak večer, tudi drevi, odprlo ob 19. uri, ob 21. uri pa se bodo pričele projekcije.

Preberi »

V Slovenj Gradcu se začenja festival Zebra

V Slovenj Gradca bo danes in v nedeljo potekal mednarodni festival animiranega filma Zebra, ki je namenjen vsem generacijam. Na festivalu Zebra se bo odvrtelo 35 filmov iz 19 različnih držav na petih prizoriščih, to so Shots pisarna, D.tajl Concept Store, Koroški pokrajinski muzej, Rojstna hiša Huga Wolfa ter večerna projekcija v središču mesta.

Preberi »

V Slovenj Gradcu konec tedna filmska festivala Shots in Zebra

V mestnem jedru Slovenj Gradca in pred dvorcem Rotenturn bo od sobote do 7. avgusta potekal filmsko-festivalski teden. Odprl ga bo mednarodni festival animiranega filma Zebra, ki je namenjen vsem generacijam. Festivalski teden se bo nadaljeval z dobro poznanim mednarodnim festivalom kratkih filmov Shots, ki bo potekal od 5. do 7. avgusta.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.