dojenček

V Slovenj Gradcu gasilci iz zaklenjenega avtomobila rešili dojenčka. Na območju PU Celje pri omejitvi hitrosti 50 km/h vozil 110 km/h

Policisti Postaje prometne policije Celje so včeraj pri izvajanju meritev hitrosti v Celju, kjer je hitrost vožnje s splošnim predpisom za naselje omejena na 50 km/h, ob 14.36 uri, v času prometne konice, obravnavali 45-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je vozil kar 110 km /h. Voznik, ki je vozil iz smeri Celja proti Levcu, je ob upoštevanju varnostne razlike merilnika hitrosti, prekoračil dovoljeno hitrost vožnje v naselju za najmanj 54 km/h.

Preberi »

Do prazničnega darila kar iz domačega naslonjača

V trgovini Vozički.net so praznični možje že začeli zavijati darila za vaše najdražje. Zaradi situacije s pojavom koronavirusa v državi trenutno nakupa v fizični trgovini na Ravnah na Koroškem ne morete opraviti, lahko pa darila za vaše najmlajše naročite kar iz domačega naslonjača.

Preberi »

Danes obeležujemo svetovni dan nedonošenčkov

Danes obeležujemo svetovni dan prezgodaj rojenih otrok oz. nedonošenčkov, ko različne organizacije in posamezniki po celem svetu opozarjajo, da je skoraj desetina otrok rojenih prezgodaj, je zapisano na spletni strani Društva za pomoč prezgodaj rojenim otrokom. Letos poteka pod geslom Skupaj za prezgodaj rojene dojenčke – Skrb za prihodnost.

Preberi »

Dogodki

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.