delo

Zaposlitvena priložnost v Pošti Slovenije

Si želite zanesljivo, varno in dinamično delo? Potem je delovno mesto pismonoše kot nalašč za vas, saj je primerno za vse, moške in ženske, ki ne marajo statičnega, sedečega in monotonega dela.
Pri Pošti Slovenije v svojo veliko družino z več kot 6.000 zaposlenimi vabijo odgovorne in prijazne sodelavce. Preverite pogoje in več informacij o prostih delovnih mestih.

Preberi »

Kako se »prodati« v 60 sekundah

Ste na razgovoru in izpraševalec vam reče, da imate na voljo 60 sekund, da se predstavite in »prodate«. Od vas zahteva t. i. elevator pitch ali nagovor v dvigalu – kratko predstavitev, v kateri boste povzeli svoje dotedanje izkušnje in talente.

Preberi »

MojeDelo.com beleži rekordno število oglasov za delo

Marčno drugo najnižje število registriranih brezposelnih v zgodovini Slovenije se odraža tudi na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com, kjer so našteli rekordno število oglasov za delo. V tem trenutku z njihovo pomočjo 900 delodajalcev išče skoraj 5000 novih zaposlenih, so sporočili s portala.

Preberi »

Kako do (prve) zaposlitve?

Delo med šolanjem je odlična odskočna deska za osebno in poklicno rast, ki vam hkrati omogoča, da nekaj zaslužite, predvsem pa lahko začnete tako pridobivati dragocene delovne izkušnje. Zakaj omenjamo izkušnje? Ker se iskalci prve zaposlitve vedno znova znajdejo pred paradoksom: »Kako naj pridobim delovne izkušnje, če pa se ne morem zaposliti, ker delovnih izkušenj nimam?«

Preberi »

Tam, kjer si veliki ne drznejo

Velikokrat slišimo frazo manj je več. Enako pa lahko pomislimo tudi, ko potrebujemo urediti droben material in iščemo ustrezno orodje. V tem primeru nam veličina orodja ne igra velike vloge, pač pa nas celo ovira pri delu. Več kot odlično orodje za oblikovanje majhnih in natančnih materialov je zagotovo premi brusilnik!

Preberi »

Ohranite nadzor nad svojo kariero in zasebnim življenjem!

Vse prevečkrat se pripeti, da v vsakdanjem življenju dajemo delu prednost pred vsem ostalim. Želja po uspehu je sicer nekaj povsem običajnega, a kadar začnete na račun kariere zanemarjati vse ostalo, predvsem pa lastno zdravje in dobro počutje, je čas, da razmislite in nekaj spremenite.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.